Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

B81

22. jul 2007
36.898
10.467
113
Me moremo izmerit ali je pomagalo ali ni, tako da govorit o tem, da ni pomagalo, je bolj tak tak.
Po drugih drzavah blo enako, pa nihce ni pecikliral. Aja eni so protestirali in dobili s pendreki, pri nas pa se jih je malo stusiralo, pa vai v jok.
Ne vem, nihce do zdaj me se ni preprical o kakem terorju, ker nikakor ne najde pravih argumentov.

GStar

Pripravnik
23. nov 2020
55
30
18
ok, prav. nismo bili. stroka (ki ni bila strokovna) in minister za zdravje (ki je bil obenem tudi premier) nas je varno, strokovno popeljal skozi krizo. zapiranje v občine, policijska ura ipd minorne akcije (ki sicer niso prinesle nobenega konkretnega izboljšanja), to je strokovno podkovana rešitev naše uspešne odhajajoče vlade.
in, nisem rekel, da nam je kdo diktiral. napisal sem, da smo bili na poti tja...da nam bo nekdo diktiral.
Ne vem kje jih pobiraš(mogoče nedeljski dnevnik)zbudi se...

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.172
512
113
kranj
ajde, pokaži mi enega epidemiologa v tako hudo opevani strokovni komisiji. ali naj spim še kake pol leta, da jih boš sproduciral? pokaži mi zdravstvenega ministra, ki je dejansko kaj naredil (z rezultatom) in ne samo čakal, kaj bo ata smrk rekel? da ne rečem, da je bila to ena in ista oseba nekaj časa. jup, grem spat še naprej...
če je pa morda nora24 trobila, da nam ni nihče umrl, da je vse to le plod ekstremnih levičarjev...e, potem pa se posipam s pepelom, ker te svete oddaje jaz ne gledam.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in jendomen

B81

22. jul 2007
36.898
10.467
113
Ta sttokovna komisija je posnemala druge drzave, za razliko od tiste "kihajte v rokav" tete.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.341
2.545
113
...Voditelju Marcelu Štefančiču, jr., ki vodi oddajo Studio City, tokrat niso podaljšali trimesečne pogodbe, kar so na RTV Slovenija doslej počeli avtomatično.
Saj jih je 'jebeno več' pa naj mu dajo šiht. Tud naz njegovga, če bo šklo!

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe
ajde, pokaži mi enega epidemiologa v tako hudo opevani strokovni komisiji. ali naj spim še kake pol leta, da jih boš sproduciral? pokaži mi zdravstvenega ministra, ki je dejansko kaj naredil (z rezultatom) in ne samo čakal, kaj bo ata smrk rekel? da ne rečem, da je bila to ena in ista oseba nekaj časa. jup, grem spat še naprej...
če je pa morda nora24 trobila, da nam ni nihče umrl, da je vse to le plod ekstremnih levičarjev...e, potem pa se posipam s pepelom, ker te svete oddaje jaz ne gledam.

v bistvu bi moral največ narest zdravstveni minister Gantar iz DeSUSa, ki je bil takrat v vladi...pa se je raje ukvarjal s stranko, pa al bit v vladi al ne.... kot pa z ukrepi zoper covid 19

2. jul 2020
5.043
6.574
113
Kaj se ta tepec od Požarja spreneveda? :nigladek: Studio City Marcel vodi od leta 1998, vseskozi na podlagi avtorskih pogodb.

Pa dobro, če ne bi Marju Galuniču podaljšali pogodbe, a bi kar sam prišel pa pripravljal oddaje?

Zdaj mu kar vse pripada. Sproti še ene par (50+) izvodov Mladine proda RTVju, kjer je sam zaposlen kot urednik, iz avtorskih pogodb za eno oddajo na teden pobaše več denarja, kot če bi bil stalno zaposlen ba rtv-ju.

In potem sidnikat mladi plus in Inštitut za študije prekariata tulijo danes po radiju, kako so mladi bogi, ker ne upajo biti zaposleni za nedoločen čas.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
lej pro bono jest teb svetujem, da vzameš nekaj proti zajedalcem, ker te očitno orng srbi

vodenje oddaje na rtv pa pač ni pro bono
Če tega nikoli nisi gledal, ti tudi sedaj ni treba. Kar ostani na mastno plačanih Pričevalcih, ki imajo gledanost 0,5%. Ostali bomo pa z veseljem gledali že 20 let najbolj gledano oddajo na RTV. Urednica bo pa najkasneje čez en mesec odšla v zgodovino, pa se bodo tudi pogodbe uredile. :cheer:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Če tega nikoli nisi gledal, ti tudi sedaj ni treba. Kar ostani na mastno plačanih Pričevalcih, ki imajo gledanost 0,5%. Ostali bomo pa z veseljem gledali že 20 let najbolj gledano oddajo na RTV. Urednica bo pa najkasneje čez en mesec odšla v zgodovino, pa se bodo tudi pogodbe uredile. :cheer:

assumption is the mother of all fuck ups

nej ti razložim - pričevalcev nisem gledal vsega skup pol minute... kolkr pač traja da preskočim
pa ne ker me ne bi zanimalo, ampak ker je zanič narejeno

studio city sem pa včas gledal... na pol redno... leta nazaj sicer
je pa s časoma ratalo tako zelo aktivistično da ne morem več

pa to sploh ni bistveno, vsakemu svoje

ni mi pa jasno, kako bo urednica čez en mesec odšla v zgodovino... kako ti misliš?
bojo vaši na oblasti, pa bojo kr mal po svoje... urejali zadeve na rtv al kako si to predstavljaš?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
No dobr če je plačan ni dobr če je zastonj. On bi saj čas dal , eni bi pa verjetno se vedno doma cepeli pa jokali po družabnih omrežjih katerih biser je njihov heroj

• Všeč mi je
Reactions: jendomen