Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ja, sprva sem mislil da gori kakšna nova24. Pričevanja in dokumenti iz leta 45. Opozorila režima, da ne pobivajo dovolj... Pri nas je še malo grobišč glede na vsa na Hrvaškam, Bosni, Srbiji.
Tak dokumentarec bi bil bolj verodostojen, če bi ga posnela kaka angleška ali francoska televizija. Pri Hrvatih je pa tako verodostojno, kot da bi Srbi snemali dokumentarec o Jasenovcu.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Arhivi in njihova interpretacija sta dve različni zadevi in ti gledaš interpretacije samo ene strani. Pa tudi, da gledajo samo tiste arhive, ki ustrezajo njihovi agendi, pa še tu malo režejo in lepijo, kar smo lepo videli tudi pri nas. Saj sem napisal, da bom takemu dokumentarcu verjel, ko ga bo posnela kaka zahodna televizija.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
A tisto glede obveščenosti Türka? Tisto ni omembe vredna zadeva, če je vedel ali ne...naj se s tem ukvarja sds ali kdorkoli že.
Türk je zame samo nekdo, ki ima povojne poboje za drugorazredno temo, tako da škoda sekund....

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in BuDi

Piton

Guru
11. apr 2022
1.733
-168
113
Tak dokumentarec bi bil bolj verodostojen, če bi ga posnela kaka angleška ali francoska televizija. Pri Hrvatih je pa tako verodostojno, kot da bi Srbi snemali dokumentarec o Jasenovcu.
Isto sem pomislu že takoj na začetku, ko povejo da je blo največ žrtev hrvatov.
Ful nepristranska zadevšna