Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

B81

22. jul 2007
36.703
10.334
113
Ksz

Tako se zakljuci novinarja, ki ne prizna enih stvari...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.503
2.863
113
v lokalni ostariji
Oddaja ni bila o Covidu ampak o covid krizi, katere del še kako je Vizjak in ostali.

Kaj ima kriza v zdravstvu veze z vizjakom? A če on odstopi bo konec kadrovskih in prostorskih težav v zdravstvu?

Skušali bomo doseči, da z umirjenim nastopom in dolgimi razgovori, ne pa z zapovedovanjem s prižnice, ljudi pozovemo, da stopimo skupaj.

To pravijo na RTV. Dobili smo pa propagandni program proti vladi.ima ziga turk polnoma prav. Da bi se taka oddaja zgodila v casu leve vlade bi vsi skakali do neba da to ne sodi na tv itd itd.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.229
1.044
113
Kaj ima kriza v zdravstvu veze z vizjakom? A če on odstopi bo konec kadrovskih in prostorskih težav v zdravstvu?

Skušali bomo doseči, da z umirjenim nastopom in dolgimi razgovori, ne pa z zapovedovanjem s prižnice, ljudi pozovemo, da stopimo skupaj.

To pravijo na RTV. Dobili smo pa propagandni program proti vladi.ima ziga turk polnoma prav. Da bi se taka oddaja zgodila v casu leve vlade bi vsi skakali do neba da to ne sodi na tv itd itd.
Covid kriza ni samo zdravstvena kriza.

Da ma pa vlada rak propagandni program si je pa po večini sama kriva.

• Haha
Reactions: koliko

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.229
1.044
113
Ja kriva je ker svinje odstranjuje od korita in se le-te borijo proti .
Zaradi katerih dejanj vlade ti zivis slabse?
Trenutno je Kovid Zdravstvena kriza. Ampak sprenevedanje ti gre.
Da svinje odstranjuje od korita me ne moti, me pa moti če namešča ene svinje z še večjimi.
Zaradi katerih dejanj prejšnjih vlad ti živiš slabše in zaradi katerih dejanj sedanje vlade sedaj boljše?
Trenutno je kovid zdravstvena, gospodarska, še mal pa tud finančna, kriza, pa socialna .

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: koliko in bizi

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ja kriva je ker svinje odstranjuje od korita in se le-te borijo proti .
Zaradi katerih dejanj vlade ti zivis slabse?
Trenutno je Kovid Zdravstvena kriza. Ampak sprenevedanje ti gre.
Kovid je družbena kriza, ki bi bila lahko manjša, če bi imeli normalno vlado, ki si ne bi z izgovorom zdravstvene krize, podrejala vse sisteme demokratične družbe. V naslednjih letih se ti bo pa še prekleto poznalo v denarnici. :evil:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.503
2.863
113
v lokalni ostariji
Da svinje odstranjuje od korita me ne moti, me pa moti če namešča ene svinje z še večjimi.
Zaradi katerih dejanj prejšnjih vlad ti živiš slabše in zaradi katerih dejanj sedanje vlade sedaj boljše?
Trenutno je kovid zdravstvena, gospodarska, še mal pa tud finančna, kriza, pa socialna .

Vlada je lepo poskrbela za blazitev skode. En kup prejemkov od temeljnega mesecnega dohodka dalje vsem ki jim je promet upadel. Ker se doloceni kadri menjajo posel pridobivajo drugi izvajalci, torej ima priloznost se kdo.
Prejsnje vlade so prekomerno podpirale mesalce megle da so kupovale kao socialni mir. Rezultat je pa da se je gospdorstvo blokiralo

No zaradi cesa zivis ti sedaj slabse? Pa ne odgovarjaj z vprasanjem...

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.229
1.044
113
Vlada je lepo poskrbela za blazitev skode. En kup prejemkov od temeljnega mesecnega dohodka dalje vsem ki jim je promet upadel. Ker se doloceni kadri menjajo posel pridobivajo drugi izvajalci, torej ima priloznost se kdo.
Prejsnje vlade so prekomerno podpirale mesalce megle da so kupovale kao socialni mir. Rezultat je pa da se je gospdorstvo blokiralo

No zaradi cesa zivis ti sedaj slabse? Pa ne odgovarjaj z vprasanjem...
Promet jim je pa upadel zakaj? Zame ni nobena pomoč, če mi nekdo da jurja po drugo strani me pa zjebe da jih 5 nisem mogel zaslužiti. Ta del krize še sledi. In tudi ta vlada podpira mešalce megle, samo svoje, gospodarstvo je pa blokirano iz dneva v dan bolj.

In ja, živim slabše, zaradi prejšnjih JJ vlad, kjer so zaradi pretiranega trošenja in zadolževanja dvignili DDV, ki je navkljub obljubam še vedno krizni, glede na sedanjo situacijo pa predvidevam da se bo v prihodnosti še dvignil. Cene se dvigajo, plača je pa že 10 let enaka. Smo konstantno v neki krizi, kar ne daje ravno občutka sigurnosti.
Verjetno bi lahko še marsikaj naštel, če bi se bolj v detajle spustil. Verjamem pa da je enim bolje, ja.

• Všeč mi je
Reactions: bizi