Sam, glede na vse tvoje dosedanje pisanje, si ti v "tvoji" skupini pametne manjšine zagotovo izjema, kar pomeni, da si
N E U M E N !!!!!
N E U M E N !!!!!
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A bi rad povedal, da količina odraža pamet?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A si mogoče pomislu, da so na RTVju zaposleni tud normalni ljudje in se zato zavedajo, da je prenašanje bedastega ter bednega fuzbala skoz celo leto dovolj in preveč, da se ga lahko nažre vsak bolehni fanatčni "ljubitelj" zveriženogarjev?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Prav je, da se na RTVju pozimi da prednost zimskim športom!
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Fuzbal itak terajo skoz vse leto nonstop.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Formula1, smučarija, hokej, plavanje itd...so sezonski športi in zato se ne guslajo skoz celo leto.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Tako je tudi prav, saj normalen človek se gledanja enih in istih športov prenažre. Seveda govorim o normalnih ljudeh. Fuzbalerji ste pač posebna kategorija populacije, katerim je treba eno in isto stvar večkrat in kar naprej ponavljat, pa še si ne zapomnite..
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In celo popoldne si čakal da boš gledal fuzbal? Uf, teb pa res dogaja.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In kot moderatorju bi ti bilo lahko jasno, da se takšno fuzbal sranje odpira v forumu šport.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Aja saj maš prav, fuzbal ni šport.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Grem stavit, da zdaj nisi hud name!
Citat:
Uporabnik Anzee pravi:
Zakon da so skenslal fuzbal. Sem popolnoma za promocijo drugih sportov ki so ponavadi tudi dosti bolj zanimivi kot en zlajnan fuzbal. Zal sem v takem sportu da me moti obsedenost z nogometom (in podobnimi ljudsko obozevanimi sporti)..
Ma dej dej... Kaj si ti plačal? A si ti plačal na račun fuzbala kaj več naročnine za RTV kot jaz?Citat:
Okusi so različni, ampak dnar pa je dnar. Če nekaj plačamo, potem to hočemo gledat. Plačali smo biatlon in smo gledali prenos, za fuzbal pa so dnar lepo stran vrgli.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ma dej dej... Kaj si ti plačal? A si ti plačal na račun fuzbala kaj več naročnine za RTV kot jaz?Citat:
Okusi so različni, ampak dnar pa je dnar. Če nekaj plačamo, potem to hočemo gledat. Plačali smo biatlon in smo gledali prenos, za fuzbal pa so dnar lepo stran vrgli.
Če bi se imel kdo upravičeno za jezit, bi se morali jezit tisti, ki jim gre fuzbasl na ku*ac. Tolk enih športov obstaja, prenaša pa se največ tega kurčevega fuzbala, ki pa za povrh v Sloveniji nikol ni bil kaj prida, igrajo pa itak sami čapci.
Fuzbal bi morali prenašat v kmetijskih oddajah ob nedeljah, saj ga itak igrajo samo ovčji pastirji z juge...
Bravo, tako je. In to vsi plačujemo enako.Citat:
Vsi, ki imamo električni priključek plačujemo.
Folk gleda tisto, kar se mu največ turi pod nos in kar se najbolj glasno razglaša. Žal je tako, da večina ljudi nezna razmišljat s svojo glavo in nima svojega mnenja. Čredni nagon pač. Ovce pač rinejo tja kamor gre prva ovca, pol pa vsi za njo.Citat:
Mogoče pa največ ljudi najraje gleda fuzbal.
The_Red_Devil, lepo te prosm. Če ti trdiš, da od športa po TVju ni največ fuzbala, pač tle spet ne bova skupaj prišla. Konec koncev ti lahko trdiš, da po temi bolj vidiš kot pri luči. Trma pač.Citat:
Stardec dej malce pomisli no. Preglej tedenski spored in poročaj koliko je fuzbala.