RTV SLO Hvala res...

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Sam sem dolgo zagovarjal RTV...sedaj pa gre že meni malo v nos....kako jih lahko komercialne TV postaje prehitevajo po levi in po desni hkrati?

Glede informativnih oddaj so sicer daleč v ospredju, vse ostalo je pa večinoma na poraznem nivoju...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Sploh ne vem, zakaj nogomet spada pod športno redakcijo.
Kot parareligija naj si izbori čas v verskem programu.

hysterical-1.gif

Prav tako jaz raje gledam snooker.
cheer.gif

Zelo težko razložim folku, da je snooker bolj pester in zanimiv za gledat od kake angleške lige fuzbala.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Zakaj bi pa to razlagal folku? To si zdaj povedal tako, kot da je to neka univerzalna resnica in da folk nima nobene pravice mislit drugače. Jaz sem en tak šport frik in sem npr. tudi snooker pred leti zlo rad gledal takrat še na Eurosportu, ampak ga vseeno po pestrosti in zanimivosti na svoji lestvici ne bi uvrstil pred fuzbal in tudi pred še kar nekaj športov ne. Bi ga npr. uvrstil pred avtomobilizem, ampak ker govorimo o športu avtomobilizma na tej lestvici itak ni. Vsak ima pač svoj interes in vsakemu je kakšna stvar bolj zanimiva od druge. Zgrešil si pa glavni point tega topica, ki ni niti v snookerju, niti v zanimivosti športov, ampak predvsem v tem, da namesto tekem, ki so jih draaaaaago plačali (z našim denarjem), zdaj raje vrtijo posnetke biatlona, ki so ga par ur pred tem prenašali in v katerem naše niso osvojile neke senzacionalno dobre uvrstitve.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ma ja, to je bilo bolj provokativno mišljeno.

Ker sama zanimivost snookerja in fuzbala je tam tam. Zelo v ozadju športov. Fuzbal je pač glavni šport predvsem zaradi vseh zakulisnih stvari, ki so dogajajo med dvema tekmama, če ne pa že mediji naredijo stvar zanimivo. Tudi natančno spremljanje rezultatov in stav naredi fuzbal odličen.

Tudi Formula1 je prva med avto-moto športi, pa lahko rečem da je lokalna tekma v avtokrosu 10x bolj spektakularna. Seveda pa ne rečem da F1 natančno ne spremljam.
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Noben sport ni zanimiv, ce ga redno ne spremljas..
smile-1.gif

Ce se pa v nekaj poglobis, postanes pa odvisen
smile-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
sram te bodi, outsider.
tongue-1.gif
nebi mel nič proti, če bi ga samo prestavli, sam ta teden so ga čist skenslali.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
snooker je mega!
in topgear so cisto vsakic do sedaj skenslal, ko je bil na sporedu snooker.

bi bilo pa tega berganta enkrat okol uses, da bo zacel delat dobr sportn program..

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Bergant ni več urednik.
Sedaj je to Mile Jovanoviæ. On bi med vsemi lahko razumel, da že tako težko poslušamo Jolando Bertole in da sta dve tekmi biatlona v živo, povrh pa še Laurenčič in njegove smučarske ekstaze o smučarjevih babicah in drugih sorodnikih v kombinaciji z Vrhovnikovim: "Praši se izza smuči. To ni hitro," in po vmesnem času: "No, vendarle je zelo hiter. Ima pol sekunde naskoka," popolnoma dovolj za en dan. Ne. Ponovimo biatlon namesto fuzbala
crazy1.gif

Ok, zadeva se je dogajala na Pokljuki - Dragi Mile, vključite se 20 minut prej in povejte kaj lepega - ampak pustite nam jebeni fuzbal in ne kažite nam posnetkov s šestimi mesti. Zakaj potem ne ponavljajo Mankoča, ki je najboljši Evropejec na 100 mešano osmo leto zapored?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Biatlon mi je tako približno (n+1)x zanimivejši kot valjanje preplačanih krivonogcev po travi. Pa kakšen "šport" je to, da se na celi tekmi približno 5x ustreli v okvir vrat.
Če bi nogometaši enkrat poskusili hokej, bi tekma trajala vsaj 10 ur, ker bi se neprestano zvijali po tleh.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Nisi dojel poante, pa ti bom razložil v tvojem jeziku. Na podlagi nicka vsaj domnevam, da je to tvoj jezik
wink-1.gif

Recimo, da RTV za goro denarja odkupi pravice za prenose formule 1, potem pa namesto prenosa dirke napove njen posnetek uro in pol po štartu, na koncu pa še to skensla zato, ker so ble slučajno biatlonke pete.

Nema veze ali je šport zanimiv al ne, pomembno je to, da ne znajo pravic za prenose takih tekem (ljubitelji vemo točno kakih) izkoristit. Meni je npr. formula en velik dolgcajt, ampak bi vseeno bil vsaj presenečen nad tako potezo.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
to še nič ni. bbc je danes odpovedal top gear zarad snookerja. kdo pr pm gleda raje snooker kot top gear?
crazy1.gif

A zato ni nč za DL
frown-1.gif

sem pa jaz čakal od 22:30 do 01:00 ker je bil WRC najavljen po snookerju ob 22:30, no snooker se je vlekel do 01:00 je blo na konc 16:17 al neki tacga
bonk.gif

Ampak je blo fajn videt kak se je Ronnie O'sullivan prebudil pri 16:1 in zmagal s 16:17... Sam lčahko bi se prej zbudil, ne pa ko je praktično že premagan....

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Kolikor sem jaz seznanjen, sta RTV in Športklub družno kupila pravice za celo sezono in ne kupujejo vsake tekme posebej.

Sej ni bil skenslan prenos. Tekma se je lepo igrala, samo rtv ima pač svoje prioritete. Glede na to, da predvajajo 30 tekem to sezono (no, vsaj naj bi jih) se verjetno res ni našel prost termin. Tudi v posnetku ne.

Je pa imel txt zapisan povsem drugačen program kot web
aplauz.gif

Bojo že nadoknadili s kakšno Derby - Fulham tekmo zadnji krog, ki bo odločala o 16 ali 17 mestu
uf-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Mamicu vam spalim.

18:25 NOGOMET, TEKMA ANGLEŠKE LIGE, ARSENAL - CHELSEA, POSNETEK IZ LONDONA&& Reporter: Andrej Stare

Čakam celo popoldne, da lahko potem gledam tek na smučeh.

Plačujemo za ta drek, vi nas pa jebete v zdrav mozak. Upam da berete kej ta forum lopovi...

A si mogoče pomislu, da so na RTVju zaposleni tud normalni ljudje in se zato zavedajo, da je prenašanje bedastega ter bednega fuzbala skoz celo leto dovolj in preveč, da se ga lahko nažre vsak bolehni fanatčni "ljubitelj" zveriženogarjev?

Prav je, da se na RTVju pozimi da prednost zimskim športom!

Fuzbal itak terajo skoz vse leto nonstop. Formula1, smučarija, hokej, plavanje itd...so sezonski športi in zato se ne guslajo skoz celo leto.Tako je tudi prav, saj normalen človek se gledanja enih in istih športov prenažre. Seveda govorim o normalnih ljudeh. Fuzbalerji ste pač posebna kategorija populacije, katerim je treba eno in isto stvar večkrat in kar naprej ponavljat, pa še si ne zapomnite.

In celo popoldne si čakal da boš gledal fuzbal? Uf, teb pa res dogaja.

In kot moderatorju bi ti bilo lahko jasno, da se takšno fuzbal sranje odpira v forumu šport.

Aja saj maš prav, fuzbal ni šport.

Grem stavit, da zdaj nisi hud name!

Nazadnje urejeno:

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Fuzbal itak terajo skoz vse leto nonstop.Fuzbalerji ste pač posebna kategorija populacije, katerim je treba eno in isto stvar večkrat in kar naprej ponavljat, pa še si ne zapomnite.

In zakaj ga terajo non stop?
Posebna populacija - zakaj? Ker ga igra praktično cel svet, mogoče?

Lej, da ti malo razložim;

cca: 40% svetovnih sponzorskih sredstev je namenjenih nogometu
29 % avto-moto športu (večina formula1)
ostalih 31% pa med vse ostale športe (beri košarka, hokej, smučanje, skoki, biatlon, rokomet,.... al še naštevam???)

Pač, če ti je všeč ali ne; sprejmi dejstvo, da je FUTBAL najpopularnejši šport na svetu in verejtno v 95% vseh držav.
In če misliš, da tistim, ki futbal ni No.1, so pa zaradi tega posebni, drugačni in zaradi tega kaj boljši ali pametnejši, potem si v povprečju ti zagotovo neumen. Ker, med vso to množico ljubiteljev nogometa, ops pardon, futbala, boš v POVPREČJU našel večje posebneže, ki so pametnejši, z boljšim okusom, z večjo prefinjenostjo, z več.... vsega pač.

KER, stardec, moraš gledati povprečje. S tem, da so vedno izjeme. In v večji množici najdeš več izjemnih posameznikov.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
In če misliš, da tistim, ki futbal ni No.1, so pa zaradi tega posebni, drugačni in zaradi tega kaj boljši ali pametnejši, potem si v povprečju ti zagotovo neumen.
Hehe, a si pomislu mogoče da je fuzbala zato tolk, ker ga gleda največ neumnih? In kje je lažje služit mastne denarce kot na bedakih?
Citat:
KER, stardec, moraš gledati povprečje.
To maš pa prav. Povprečno je več neumnih kot pa pametnih.