Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ali je mogoče na routerju (Cisco EPC 3928) nastaviti, da uporabnik preko kabelske povezave lahko uporablja internet samo v določenem časovnem obdobju, katerega jaz določim? Če je možno; katere so te nastavitve.
Saj vse tam pise... celo v slovenscini... le prebrati je treba... Treba je kreirati uproabnike... in za vsak dostop do interneta bo treba po aktiviranju teh omejitev vpisati uporabnisko ime in geslo... In na podlagi tega se potem doloci, ali je dovoljen dostop do interneta ali ne ...
Avtorju te teme se opravičujem, ker bi rad tukaj postavil vprašanje v vezi routarja Netgear 300.
Bivši sodelavec je mel doma routar Netgear N300 JNR3210 preko katerega oddaja signal do nekega vikendaša preko dodatne antene.
Sedaj je v njega treščila strela in ga je potrebno zamenjati (jaz nisem prej to inštaliral). Sedaj mam pa novga istega (enakega ima ta vikendaš na drugi strani) in ga je potrebno zamenjati. Al je potrebno po inštalaciji pri sodelavcu tudi pri vikendašu kaj prenastavit v tem routarju? Al je potrebno v njegovem routarju vnest novo SSID in omrežno geslo od tega novega routarja?
Hvala že vnaprej za pojasnila.
Jože
Daj isti ssid in iste varnostne nastavitve pa ne boš rabil kaj spreminjat. Ampak verjetno nimaš podatka kakšne nastavitve so bile prej? Potem pa nastavi po svoje in daj vikendašu nove podatke.
Se je kar dobr izšlo. So meli vse podatke od prejšnjega routerja in sem samo te vnesel not in lavfa na vse strani.
Mal sem mel od začetka problem, ko sem se priključeval na router in sem pozabil izključit Wifi in je vlekel IP od Siol, ker je pač (smola) isti kot je od Netgear-ja, in mi ni sprejel Up.imena in gesla - je blo mal čuden. Ampak sem potem rešil zadevo in kot sem že rekel ŠPILA.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.