Roses Fashion Outlet (Hrvaška)

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Šajse, kaj je v vseh trgovinah tak nametano kot v Calzedonii? Ker če česa ne maram, je to to.

Sem se ravno 2 tedna nazaj peljal in razmišljal da zaj pa verjetno že vse štima in bi blo za iti ker mi je itak bližje kot Graz.... klinca ja
frown-1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Šajse, kaj je v vseh trgovinah tak nametano kot v Calzedonii? Ker če česa ne maram, je to to.

Sem se ravno 2 tedna nazaj peljal in razmišljal da zaj pa verjetno že vse štima in bi blo za iti ker mi je itak bližje kot Graz.... klinca ja
frown-1.gif

Te cunje v Calzedonii tako zgledajo kt da so že nošene. Ogabno.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
druge trgovine imajo normalno zloženo robo. Sam ta calzedonia je taka čudna:)

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
kako je sedaj stanje?
kakšne so cene? se splača?

jaz sem bil 2 tedna nazaj, pa vem, da je bil tole moj zadnji obisk tega Outleta, saj je hujše kot pa na kakšnih razprodajah....roba je nikakva, številk ni, cene pa so primerne izbiri in kvaliteti....se mi zdi, da so dali v ta outlet robo, katera se je prodajala na razprodaja pred leti, saj tole ni podobno nobeni "hot" robi....edina stvar katera pa je res za pogledat pa je Nike story, kjer se še najde kaj, vendar pa je to tudi vse....

uf-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.300
4.119
113
mislim da je limit nakup 50€, potem ti v trgovini izpolni obrazec in ko prečkaš mejo se boš postavil v kolono z tovrnjakarji in na hrvaški carini ti bodo ta dokument potrdili. ( čakal boš kot tele) tak da če neboš vlekel glih za vsaj 300€ robe je brezveze zgubljat čas

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
....in ko prečkaš mejo se boš postavil v kolono z tovrnjakarji in na hrvaški carini ti bodo ta dokument potrdili. ( čakal boš kot tele)....

drži!....jaz sem čakal 45 minut, pa sta bila pred mano samo 2
uf-1.gif

sem bil že tako razfukan, da sem tistima dvema Hrvatoma v tisti konzervi jebal vse po spisku in malo je manjkalo, da bi jim začel govorit grde stvari
uf-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
pomoje to ustaši zanalašč delajo, da si zapomniš za naslednjič in se odpoveš davku. sam sem samo enkrat dal ta postopek skozi in nikoli več. bedaka sem celo moral čakat, da gospod pride iz malce
stupid-1.gif
jodlarji so to rihtali ko po tekočem traku

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pa kaj komplicirajo tolk ti hrčki? včasih ko je bil še za izvoz iz Austrije povrnjen MwSt. je bilo to 15sekund dela, če je bil kdo pred nami je fotr kar v koloni ostal jaz pa peške mimo kolone in sem bil v avtu preden so šli naši čez carino..

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
ksz
Zakaj pa rinete med tovornjake. Vstaviš med hr in slo carino, parkiraš in greš do hr. carinika. Res da so bolj počasne sorte ampak včasih uspe tud na hitrco.

Ni 15 sekund, ker more vpisat v računalnik avtomobil in cunje ki jih imaš.