Romi zmagovalci na Emi?

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Za napisanim sam stoji in če bodo uporabniki mislili, da je "bukva" si bo sam kriv.
wink-1.gif

Lahko je bila pa neposrečena satira.

Prepucavanje pustimo za drugič.
Napisal sem, game over prav zato, da se vse skupaj ne razvije tja, kamor ni potrebe.

off

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Glede na podpovprečno kvaliteto in nastope, je Rebeka čist okej izbira...poje solidno (ni neki majstor, ampak je še dost hujših v SLO, ki se ponašajo z nazivom "pevec/ka), je simpatična, energična, zgovorna. 100x boljše kot romi...najprej jih pošiljamo v vse organe (strojan.press), zdej se gremo pa neke romoljube? Zakaj bi mogli vedno poslat neke odpadnike (Sestre) ali pa Mariotove idole gor...aleluja, da niso 4play izbrali ali pa Turbokrave...
bonk.gif
Poleg Rebeke je bila spodobna še Eva Černe, vse ostalo pa žalost. Tudi sami nastopi so bili žalost, malo več bi lahko vložili v scenski nastop...sej Eurosonh je šov prej, kot kvalitetna glasba.

No ja, bottom line: a smo bli Slovenci že kdaj zadovoljni z zmagovalcem EME?
rolleyes-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
jest tud mislim, da je boljš da gre rebeka.... ker pač je pri nas tako, da so romi že tako pereča tema, pol pa še da bi Slovence zastopal... kako? sej niso slovenci?! sej ne govorijo slovensko, ne spoštujejo slovenske kulture, men to ni jasno! a ni tko, da lahko samo domači izvajalci nastopajo?

in ja, tole je bila tud pomoje kuhinja (sicer sem res glih ujel njihov nastop, so bile glih reklame nekje drugje) in mi tud niso potegnil! sicer se vidi da so amaterji, ok, ampak to me sploh ne moti, sej je poanta eme, da se tud neuveljavljeni pojavijo! neki časa sm še studiral, a so res to cigani, al se sam delata, plus tega, da sta mogla zavijat! matr, še toše se je dost lepše navadil slovensko pet, kot pa ta dva, k sta verjetno odraščala v sloveniji. da se ne moreš navadit pravilno naglasit tistih par besed, pol pač raje ne pet sploh!

drugač pa, jest bi ukinil eurosong in emo, ker je oboje poden od podna! mislim, da lahko ene maskare zmagajo na eurosongu, to je katastrofa! in to z nič kaj posebno dobrim komadom! ccc... itak se dobre muske sploh ne dela več! ne pri nas, ne drugje po svetu!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Danes so že jamrali po radiu kak je to žalostno, da slovenci nikoli nikdar nebomo nikam prišli itd. .... ko otroci ki jim liziko vstran vzameš. Pa niso nič posebnega bili, imajo Romi kaj precej boljšega za pokazati kot ta zmazek.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Glede na podpovprečno kvaliteto in nastope, je Rebeka čist okej izbira...poje solidno (ni neki majstor, ampak je še dost hujših v SLO, ki se ponašajo z nazivom "pevec/ka), je simpatična, energična, zgovorna. 100x boljše kot romi...najprej jih pošiljamo v vse organe (strojan.press), zdej se gremo pa neke romoljube? Zakaj bi mogli vedno poslat neke odpadnike (Sestre) ali pa Mariotove idole gor...aleluja, da niso 4play izbrali ali pa Turbokrave...
bonk.gif
Poleg Rebeke je bila spodobna še Eva Černe, vse ostalo pa žalost. Tudi sami nastopi so bili žalost, malo več bi lahko vložili v scenski nastop...sej Eurosonh je šov prej, kot kvalitetna glasba.

rolleyes-1.gif

Sestre so bile odpadniki samo za homofobe... komad je bil čist spodoben in je šel v ušesa, show je bil (saj si tudi sama ugotovila da je tud to potrebno), govorilo se je tudi precej o njih. Kaj bi še rada od predstavnika na eurosongu? Po eni strani je dobro, da je bila Slovenija predstavljena kot "odprta" dežela, po drugi strani pa me mal straši kolk zaplankanga folka je še zmer glasnga.

Mariotovi produkti so bili vsaj kar se kvalitete petja čist spodobni... drugo je kakšen komad so imeli ampak še vedno noben ni bil hudo slab. Njihova zmaga pa je bila itak pričakovana glede na vso reklamo pred EMO in glasovanja pri Mariotu.

Žalostno, da težave z eno družino (pa še to ne celo družino ampak z nekaterimi posamezniki) preslikavaš na glasbo in izvajalce. Pa kakšno vezo imajo Strojani s to skupino? Lepo te prosim......

Z izborom sem bil "zadovoljen" (sicer mi bolj kot ne dol visi za EMO) s komadom Nuše derende, ki je bil energičen, je imel energijo in koreografija je bila dobro izdelana. Potem so imele pravi "pristop" tudi Sestre recimo...

Najbolj na falus mi je šla pa Karmen Stavec z njinim pobebljenim nananan in Duo Platin...

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:

rolleyes-1.gif

Ja, meni je bila všeč Tanja Ribič in njen komad Zbudi se. Vse ostalo je dizastr.

Nazadnje urejeno:

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Men je ta štikelc najboljši. Sicer ne spremljam EME, ker je preveč politike vmes.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Pa kakšno vezo imajo Strojani s to skupino? Lepo te prosim......

Npr. to da so vsi cigani?

Ja, nč pa naj gredo drugo leto na evrosong cigani, nasledbnje šiptarji, potem bosanci in tako naprej.

Da pokažemo kako smo "odprti"...

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
A je kdo gledal intervju z Rebeko sinoči pri Odmevih??? Ma ta ženska nima treh čistih
bonk.gif

Med drugim je komentirala Predinovo izjavo (ok, njegove izjave nisem ujela, a očitno je ni glih pohvalil...), da bi se moral zavedati, da se je njegov čas v Sloveniji že iztekel. Da je zdaj glavna zvezda Jan Plestenjak, ki je sposoben napolniti vse dvorane in njegovo glasbo imajo vsiiiiiiiii radi (hm, NOT ME) - Predin ima pa itak tako sofisticirano glasbo, da ga velika večina folka kao sploh ne razume.
Najboljša je bila pa res tista, da se mu je čas na slovenski sceni iztekel...
Super!!! Dobro se nam piše z novimi zvezdniki in umetniki (Rebeka, Dennis, Sebastian...)
cheer.gif

Juhubruhu (tu pa res manjka smeško, ki bruha)
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
jah take izjave ji zihr ne bojo pomagale, saj je predin le nekaj več v slo. sceni! in tud njegovi komadi so bolj "cenjeni" pri tistih k glasbo dojemajo mal drugač, kot pa vsi povprečneži, k jih rebeka spravi v delirij! ampak pomoje so itak naši estradniki (rebeka, dennis, sebasitan, in ostalo sralo od glasbenikov) in kvalitetni glasbeniki že dolg na bojni nogi, in se ob vsaki priliki neki hecajo! predin vedno sku.rc.a tele izbore, uni mu pa vračajo s takimi....

čeprav, a mislite, da bi predin napolnil cankarjev dom?

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Predin vsako leto napolni Cankarjev dom. In to ljubljanski s svojim valentinovim koncertom. Lani je moral nardit dodatni koncert, ker je blo preveč povpraševanja, tko da... Rebeka bolš, da si tiho, ker ti bo en zabil štumf v usta. Predinova glasba je legendarna. Na sceni je od davnega leta (ne vem kerga, sam mislim,da okrog 80 al pa še prej). Če bo njej ratal s svojo "glasbo" ostat na sceni skoraj 30 let, pol lahk kej komentira. Mislim pa, da jo bomo hitro pozabili. Iskreno poglejmo, kaj se dogaja s sceno... Kako so bli "popularni" Bepop al kaj so že bli. Kaj se ve o njih? Nič več. isto se bo zgodilo z Rebeko in podobnimi njej

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Predin se fura na stare uspehe izpred 30 let, tudi večina njegovih poslušalcev je temu primerna. Ima pa odličen PR in komunikacijo s to ciljno (starostno) skupino, kjer uspeva vzdrževati imidž kvalitetnega pevca, kljub temu da to ni.