jest tud mislim, da je boljš da gre rebeka.... ker pač je pri nas tako, da so romi že tako pereča tema, pol pa še da bi Slovence zastopal... kako? sej niso slovenci?! sej ne govorijo slovensko, ne spoštujejo slovenske kulture, men to ni jasno! a ni tko, da lahko samo domači izvajalci nastopajo?
in ja, tole je bila tud pomoje kuhinja (sicer sem res glih ujel njihov nastop, so bile glih reklame nekje drugje) in mi tud niso potegnil! sicer se vidi da so amaterji, ok, ampak to me sploh ne moti, sej je poanta eme, da se tud neuveljavljeni pojavijo! neki časa sm še studiral, a so res to cigani, al se sam delata, plus tega, da sta mogla zavijat! matr, še toše se je dost lepše navadil slovensko pet, kot pa ta dva, k sta verjetno odraščala v sloveniji. da se ne moreš navadit pravilno naglasit tistih par besed, pol pač raje ne pet sploh!
drugač pa, jest bi ukinil eurosong in emo, ker je oboje poden od podna! mislim, da lahko ene maskare zmagajo na eurosongu, to je katastrofa! in to z nič kaj posebno dobrim komadom! ccc... itak se dobre muske sploh ne dela več! ne pri nas, ne drugje po svetu!