rokomet SP 2013

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
najboljši uspeh slovenske rokometne reprezentance na sp, prvič same zmage. Nimamo nična kritizirat

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Rusija je velesila tega športa, ne pozabite tega. Verjetno res več nimajo tako zelo močne reprezentance, kot nekoč, a to bo zelo težka tekma.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Meni se zdi selektor najslabši člen te reprezentance.

Zakaj že?
Že prej smo imeli selekcijo, ki je bila močna po imenih, a je naredila bora malo. V sedanji je manj zvenečih imen, a igrajo kot ekipa. Upoštevaj tudi, da je zaradi poškodb odpadlo kar nekaj igralcev, ki so jih nadomestili tisti, ki so med pripravami že odpadli - in vsi prispevajo.
To je predvsem zasluga selektorja.

danijel8

Pripravnik
2. nov 2010
199
8
18
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik danijel8 pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik danijel8 pravi:
Jaz ne bi sklepal nič po včerajšnji tekmi. Srbi so včeraj igrali odlično prvi polčas, v drugem pa so imeli številne probleme, tudi s kadrom. Poškodoval se je Zelenoviæ, ki je do poškodbe odlično igral, izključen je bil Vučkoviæ, ki je steber obrambe.
Srbi so razbili Beloruse za 10 golov, Slovenci so jih strli v samem finišu.
Mogoče so Slovenci v psihološki prednosti, saj so včeraj dobili v trilerju, Srbi pa izgubili v zadnji sekundi.
In ne vem na podlagi česa trdiš, da so Slovenci eno klaso nad Srbijo.

Na podlagi videnega... kaj tebi ni jasno?
sprasujem se.gif

O rokometu sem pisal, če ti slučajno ni jasno.

aha vidim.
res igrajo odličen rokomet.
oprosti ker sem se zmotil o taki perfektni reprezentanci.
hysterical-1.gif

slovenska repka ni eno kategorijo nad njimi ampak kar dve-tri

Če bi bili razred ali dva boljši bi zmagali za 10 golov in premagali nasprotnika že v 40-ih minutah. Poglej si Hrvate kot en lep primer.
Namesto Deniča bi jaz odstopil in ponudil mesto tebi, ker dokazuješ, da si velemojster.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Kdo bi nam bolj "sedel" v polfinalu? Domačini ali nemci? Nekako se ne morem odločiti - španci se mi ne zdijo ravno super močni, so pa domačini in se malo bojim sojenja. Nemci tudi niso super močni - so pa "sitni" in ne popuščajo. Mah kaj se sploh sekiram - ene ali druge bo treba nabiti in je problem rešen!
grin1.gif

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Ampak tole pa ni za gledat.... K naši igrajo živci trpijo :D

Ampak kako so šolali Gabra (mlad, "neizkušen") teli stari ruski mački.. Kar naprej je dobival kakšno v rebra in še kam... Pa masa od človeka drugače...

Point: Vsa čast! Privoščim vsem! Kako se mora zdaj smejati Puclju, ki je prišel iz kavča na tekmo in v polfinale :D