rokomet SP 2013

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik danijel8 pravi:
Jaz ne bi sklepal nič po včerajšnji tekmi. Srbi so včeraj igrali odlično prvi polčas, v drugem pa so imeli številne probleme, tudi s kadrom. Poškodoval se je Zelenoviæ, ki je do poškodbe odlično igral, izključen je bil Vučkoviæ, ki je steber obrambe.
Srbi so razbili Beloruse za 10 golov, Slovenci so jih strli v samem finišu.
Mogoče so Slovenci v psihološki prednosti, saj so včeraj dobili v trilerju, Srbi pa izgubili v zadnji sekundi.
In ne vem na podlagi česa trdiš, da so Slovenci eno klaso nad Srbijo.

Na podlagi videnega... kaj tebi ni jasno?
sprasujem se.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Fantje so dejansko zmožni zlata. Če bosta le dva prava polčasa. Tudi dvomim da bo Denič tako eksperimentiral. Se mi zdi da vedno ve kaj mora narediti samo iz nekega razloga vedno počaka na to odločitev.

Skoraj ni slabe reprezentance. Vsi so sposobni igrati v visokem tempu. Se mi zdi, da je razlika samo v tem, kateri lahko dalj časa igrajo nek visok ritem na tekmo.
Denič se mi zdi karakter Katanca. (ok, mogoče se motim) .... V smislu.... "tako bo, kot bom jaz rekel, ker bom jaz odgovarjal."

danijel8

Pripravnik
2. nov 2010
199
8
18
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Jaz ne bi sklepal nič po včerajšnji tekmi. Srbi so včeraj igrali odlično prvi polčas, v drugem pa so imeli številne probleme, tudi s kadrom. Poškodoval se je Zelenoviæ, ki je do poškodbe odlično igral, izključen je bil Vučkoviæ, ki je steber obrambe.
Mogoče so Slovenci v psihološki prednosti, saj so včeraj dobili v trilerju, Srbi pa izgubili v zadnji sekundi.

sprasujem se.gif

O rokometu sem pisal, če ti slučajno ni jasno.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Zdi se mi malo izgubljen.

Preživeli triler proti Egiptu, ki je še malo pred koncem zgledal kot laganica. Dajmo zdaj Ruse.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:

sprasujem se.gif

O rokometu sem pisal, če ti slučajno ni jasno.

aha vidim.
res igrajo odličen rokomet.
oprosti ker sem se zmotil o taki perfektni reprezentanci.
hysterical-1.gif

slovenska repka ni eno kategorijo nad njimi ampak kar dve-tri

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Zdi se mi malo izgubljen.

Preživeli triler proti Egiptu, ki je še malo pred koncem zgledal kot laganica. Dajmo zdaj Ruse.
kako se bi moral obnašati selektor, da ne bi zgledal izgubljen, živčen, energičen.....????? Če sploh je. Meni se ne vidi.
Denič je očitno sestavil dobro ekipo in jih dobro vodi. Dokaz so rezultati in igra. Kaj še bo, bomo videli.
Nimamo kaj kritizirati ne selektorja, ne igralcev. Vse je pa odvisno od dnevne forme, izčrpanosti, moči...itd. O kvaliteti se pa nimamo kaj pogovarjat.
No, zdej pa še Ruse pohodit .....
wink-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Točno tako!

Samo upam, da ne bodo spet igrali "triler" tekme (včerajšnja sicer ni bila lih neki triler - samo sem vseeno ratal živčen, ko se je Egipt začel približevati).

Čeprav, lahko je tudi triler tekma - samo, da zmagajo.
cheer.gif

Drugače pa ekipi in trenerju vse pohvale!