Rodetov sin?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
je pa menda mati priznala Petru da je njegova Ekselenca Rode njegov oče
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Zadeva se seli v tujino. RTV SLO
Kar je po mojem dobro: daleč od novinarskih mrhovinarjev in neobremenjena institucija.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kot da pri nas inštitut za sodno medicino ni!
To so krivi mediji da se prikazuje delo naše inštitucije kot pristransko.
bonk.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Zadeva se seli v tujino. RTV SLO
Kar je po mojem dobro: daleč od novinarskih mrhovinarjev in neobremenjena institucija.

Kdaj se je priselila v Slovenijo? Kolikor vem, je glavni igralec še vedno v tujini, pa to "resnih" novinarjev ni oviralo
wink-1.gif

Danes sem po radiu ujel, da se je Stelzer spet javil in povedal, da je bil zadnje dni nedosegljiv, ker je bil v tujini (mar ni ves čas) in sicer v Švici. Za tiste, ki ne veste - Švicarji ravno uvajajo dimne signale

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Danes sem po radiu ujel, da se je Stelzer spet javil in povedal, da je bil zadnje dni nedosegljiv, ker je bil v tujini (mar ni ves čas) in sicer v Švici. Za tiste, ki ne veste - Švicarji ravno uvajajo dimne signale
A ni bil v Dubaju, nekak mam v spominu, da sem to slišal.

Ne zavajaj, Samo še Italijanski kanton jih ni do konca implementiral, ker še postavljajo mrežo kresov.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
bil sem v avtu, lahko da sem narobe slišal - je pa v Dubaju še slabše - Kameltrajbar express (po vzoru Pony express)

PS: v času, ko gledamo slike iz Marsa, nas hoče nekdo prepričati, da ni bil dosegljiv, ker je bil v tujini
hysterical-1.gif

Kdaj je bil nazadnje v Sloveniji?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
bonk.gif

Predstojnik inštituta je sparjen s cerkvijo in je daleč od nepristanskosti. Danes je izjavil, da je Peter nemški državljan in zato ne gre zaupati nemškim inštitutom.
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
bonk.gif

Predstojnik inštituta je sparjen s cerkvijo in je daleč od nepristanskosti. Danes je izjavil, da je Peter nemški državljan in zato ne gre zaupati nemškim inštitutom.
bonk.gif

predstojnik inštituta je ugledni profesor.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
bonk.gif

bonk.gif

Balažic: Dvomi o neodvisnosti inštituta so odveč

Predstojnik Inštituta za sodno medicino Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani Jože Balažic je sicer povedal, da ima Stelzer osebno pravico, da dvomi o zanesljivosti testa DNK v Sloveniji. Ob tem pa je poudaril, da so dvomi o neodvisnosti inštituta in zanesljivosti testa očetovstva sicer povsem odveč.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Sicer škoda ker je dečva že politično mrtva ampak a to potem pomeni da je KK na drogah?!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sicer pa je Štelcer rekel da da ne zaupa slovenskemu inštitut ker je Rode slovenec. A Nemškemu pa je potrebno zaupat ker je on nemec?
bonk.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Še en, ki verjame ekskluzivnim Karba pravljicam.
cheer.gif

pusti blackjacka on 've' tudi, da zahod v afriki na prebivalcih testira jedrsko orožje...samo shit, ko nima nobenega dokaza

Vprasaj postenega Stuheca, ki med drugim zivi z "punco" v mariboru. Kot bi temu rekli pristno - picka mu disi pa da ga jebes.
cheer.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ker ne nisem Karbin vernik sem Rodetov apologet?
Zaenkrat sem slušal kup govoric in natolcevanj brez enega samega dokaza - kolikor berem je Rode pristal na Stelzerjeve pogoje oz. na testiranje v Nemčiji.