Ročna dvigalka za avto - Hofer

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
V Hoferju sem videl tole dvigalko.
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_26609.htm

Je kdo to morda kupil ali ve da ima kdo? Ker cena je tako nizka, da zihr ne dela tko kot mora.
cool-1.gif
Višina je do 35 cm.

Rabim pa 2x na leto za menjavo gum. Pri originalni se mi je že čisto zjebal navojni šrauf.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saj ima 3 leta garancije - zjebeš navoj, dobiš novo s 3-letno garancijo itd.
wink-1.gif
Kje si jo pa videl? Malo čudno, da bi jo po letu dni še vedno imeli (razen če imajo letos enako ponudbo).

Altfor

Zelenc'
18. feb 2013
18
0
1
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Saj ima 3 leta garancije - zjebeš navoj, dobiš novo s 3-letno garancijo itd.
wink-1.gif

Pa saj ta nima navoja, ker je hidravlična. Originalna je najverjetneje takšna.

Priponke

• 1706491-Dvigalka.jpeg
    5,1 KB · Ogledi: 748

Altfor

Zelenc'
18. feb 2013
18
0
1
Imam podobno, sicer kupil v Interdiskontu pred par leti in do sedaj še dela. Uporabljam pa jo za menajvo koles.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Najdu na netu, pa vidim da je tale res stara eno leto.

Predvidevam da je v trgovini ista. Isto je firma XS, pa tale oblika (hidravlična). Cena je 19.90€.

MAX. višina se mi zdi nekam nizka?

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Kupil tole v hoferju.... mi pa ni všeč naležni kovinski nastavek- boljše so dvigalke z kakšnim gumijastim vložkom tako da se rob karoserije lepo vgrezne vsaj pri avtih vag grupe je tako. Sam sem si naredil plastičen vmesnik.

Drugo moteče( vsaj meni) je sproščanje dvigalke - odvijanje vijaka mislim da imajo to nekatere dvigalke enostavneje rešeno. Ni ga čez kamot
evil.gif
. Sam vem da ga še enkrat nebi kupil za te 2 menjavi letno- raj bi uporabil serijsko priloženo vag dvigalko.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
kako pa se ta dvigalka sprošča?

A ni ponavadi tako, da s palico odviješ nek šrauf in se spušča glede na to, koliko zavrtiš?

Kakšne dvigalke pa ima vag grupa?
ker ta, ki jo imam jaz, je zelo nerodna, nestabilna, pa še navoj je že čisto požrt.

B81

22. jul 2007
36.941
10.505
113
Obrneš ventil in odpumpaš
smile-1.gif

Hidravlična se ponavadi spusti z zrakom, verjetno tudi tale.

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

A ni ponavadi tako, da s palico odviješ nek šrauf in se spušča glede na to, koliko zavrtiš?

ja drži

princip je zgornji

je pa res da je vsaka serijska priložena manj stabilna in z manjšo nosilnostjo

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.335
9.572
113
EU
Imam podobno, samo kupljeno pri Lidlu, prav za menjavo zima/poletje. Spušča se z odvijanje vijaka. Višina dviga je zadostna če si na ravnem in utrjenem terenu. Na mehkem se malo vgrezne, pa ti višine lahko zmanka. V takšnem primeru imam plehnati podstavek za pod dvigalko.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
kako pa se ta dvigalka sprošča?

V ročici je na koncu zašvasana palčka, ki jo vtakneš v zarezo matice in ročico uporabiš kot šraufenciger. Ampak previdno, ker avto je težak, zato moraš odviti po filigranskih korakih, da ti avto ne pade dol.
Pa zrihtaj si kakšen kos debele gume, da jo daš na kronco, drugače boš spraskal podvozje.

22. jul 2007
13.422
1.668
113
124
jaz sem jo lani nabavil in dela bp, edino pri izpuščanju zraka moraš zelo počasi odviti vijak - jaz sem ga prehitro in je avto kar zabilo v tla
tongue-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ni ga čez hidravlično. Hitro in enostavno.Mam večje zaupanje, kot pa v originalno priloženo, ki je pač za nujne primere na cesti.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
V Hoferju sem videl tole dvigalko.
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_26609.htm

Je kdo to morda kupil ali ve da ima kdo? Ker cena je tako nizka, da zihr ne dela tko kot mora.
cool-1.gif
Višina je do 35 cm.

Rabim pa 2x na leto za menjavo gum. Pri originalni se mi je že čisto zjebal navojni šrauf.
drugače poglej datum ponudbe
grims-1.gif

Drugače poglej poste nazaj.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Zgleda isto ja. Mogoče so nalepke druge. Dizajn in zasnova je pri vseh enaka, tak da ni kaj zgrešit.Zdaj je jasno, da več kot 20 eur ni vredna
smile-1.gif