Senzor prižge Roomba., ko je blizu in ta se potem sam izklopi.Če kdo rabi, podarim:
- daljinec Irobot Roomba 804-WCC za serije 700 in 800, ter nekatere 500 in 600. Preverjen in brezhiben.
- svetilnik/virtualni zid: izgleda da dela, vendar se nekaj izklaplja, pa ne vem ali ker ne dela prav s serijo 500 ali je kaj narobe z njim
Poglej priponko 102468Poglej priponko 102469Poglej priponko 102470
ksz
A je kakšna Black Friday dobra akcija za pomivalca-sesalca?
www.irobot.si
ksz
A je kakšna Black Friday dobra akcija za pomivalca-sesalca?
de.roborock.com
Kje je zdaj tisti pacient matofil, kitajci so jih povozili, ker so dejansko boljsi in cenejsi.Bye bye Roomba - lastnikom bo pa pamet šla v digitalna nebesa in bodo brez apk. postali neuporabni.
![]()
Legendarna roomba odhaja na smetišče zgodovine
Podjetje iRobot se je znašlo v hudih finančnih težavah. Če ga bodo poslali v stečaj, bodo njihovi sesalniki postali skorajda neuporabni.www.dnevnik.si
No no....mal kulturnega obnašanja ne bi škodilo. Kljub temu da rombe niso več aktualne pa nam je vsaj v začetkih robotizacije sesanja tal Matofil veliko pomagal z nasveti. Tako da nekoga nazivat z "pacijent" ni ravno ok.Kje je zdaj tisti pacient matofil, kitajci so jih povozili, ker so dejansko boljsi in cenejsi.
Berjetno se zavedate kaj to pomeni. Domine bodo zlahka padale.Milsim da bo v prihodnjih letih na marsikaterem področju podobna zgodba. Najprej bodo pa padali evropski proizvajalci v avto industriji, žal.
Dokler meni roomba dela 10 let plus, tako dolgo me nobeden ne bo prepričal kako so kitajci superiorni. Je pa res, roomba je draga, bila pa je prva v tem segmentu. Cenovno očitno ne more parirat, tehnološko se bi pa lahko malo nagradil.Čas jih je povozil, spali na starih lovorikah, kitajc za 300 eur ga povozi na celi črti
Kaj pa je trenutno best-buy, pa da nima teh "samočistilnih" postaj?
mi-store.si
Vsak za katerega rabiš račun, da potem kartiraš bajto in štartaš preko telefona.katera ima cloud?
Stare roombe so samo za na odpad.Se bodo stare Roombe brez clouda prodajale za zlato.