Vsekakor še tule poglej, https://www.irobot.si/trgovina.html#category-outletOdločil sem se, da malo dodam buđetu za robota, nagledal sem Roombo j5576 combo, harvey ga ima za 699€, bo to ok?
Videl sem da imajo tudi j5578, ki je 200€ dražji, v čem je fora? Sicer mi je 900€ preveč, toliko pač ne dam.
Aja, morajo biti rezervni deli original od roombe ali lahko tudi fejk? Sem zasledil da se, vsaj vrečke, prodajajo tudi fejk, so pol ceneje
Nič ne briši, vsakič popravlja in posodablja mapo.Kupil J5+ combo za 599€ v Mediamarktu. Mapping run je naredila v malo več kot uri in prikazala mapo, vendar manjkata kopalnica in wc, vrata so bila odprta in luč prižgana. Kaj se splača ponoviti ali brišem mapo in vse na novo?
To je od Ecovacsa... sem imel tole nekoč, krpa in filter sta popolnoma enaka. Nisem pa imel posode ker je samo suho sesal.Ali kdo točno ve, od katerega modela je to, lahko odkupi, za minimalen denar, ponudbe na ZS.
Bom pa ravno naročal baterije, če kdo rabi za Dyson, Neato, Vorwerk, Navibot, Cleanmate, Ecovax, Indream, Husqvarna, Dewalt aliBlack and Decker naj javi, do jutri, ker naročam in ja te gredo samo po naročilu.