Kaj pravis na tega Mamibota, ki ima 5200 baterijo in lahko sesa s 4000 mocjo?
Mamibot Exvac890 Glory robotski sesalnik | mimovrste=)
Mamibot predstavlja 3v1 hibridni robotski sesalnik EXVAC890, ki ima tudi avtomatsko sesalno postajo. Takoj ko se robotski sesalnik z vrne na polnilno postajo, zbrani prah sprazni v zbiralnik CRAFT-X s prostornino 2,5L. Prepustite se, naj vas EXVAC890 navduši s svojimi odličnimi lastnostmi, ki...www.mimovrste.com
In oni Xiaomi V3 mi je vsec, samo ta zgornji je "mocnejsi".
Ja malo se zacikla. Ga kakšen predmet zmoti pa potem izgubi pozicijo in se mal v krogu obrača in javi napako. Sej ni big deal. Pač umakneš predmet, pa ga ''resetiraš'' in gre dalje.Kako popraviti? A nasede kje al kako?
Ja malo se zacikla. Ga kakšen predmet zmoti pa potem izgubi pozicijo in se mal v krogu obrača in javi napako. Sej ni big deal. Pač umakneš predmet, pa ga ''resetiraš'' in gre dalje.
Ja se popolnoma strinjam!No meni bi to zagotovo bilo big deal. Tudi stane pa ne ravno 100€, da bi to lahko spregledal. Pri nss sesa dnevno, kuhinjo, skratks spodnjo etazo, ko mi spimo. Pridemo dol v cisto. Bi mi sle kocine pokonci, ce bi mi vsako noc javljal app, da robot bluzi.
Ravno to ni bistveno, ker večinoma, so to pometači pred tem, da so sesalci, torej kar dvigne v zrak z krtačo, to rabi potem še posesati, kar pa ne pomeni, da bo tak z močnim sesalcem tudi res dobro počistil. Zato imajo top tokrat jih imenujem pometači, vedno 2 nasproti se vrteči krtači.....Poglej TOP sesalce irobot in xiaomi.. Pa ma nek mamibot vecjo sesalno moc. To je vse, kar rabis vedet.
Ja samo ti so vsaj x2, če ne x3, pa vprašanje, če delajo tako dolgo, da bi blo vredno? Verjetno res vprašanje, za kaj se rabi. Sam rabim zato, da dela v soboto in kdaj med tednom, ko me ni.Ravno to ni bistveno, ker večinoma, so to pometači pred tem, da so sesalci, torej kar dvigne v zrak z krtačo, to rabi potem še posesati, kar pa ne pomeni, da bo tak z močnim sesalcem tudi res dobro počistil. Zato imajo top tokrat jih imenujem pometači, vedno 2 nasproti se vrteči krtači.....
Vem vem, je bil v igri, ampak z eno krtaco, ki mece prah prek sesalca na drugo stran. Ena krtaca mi sploh ni jasna.Dobis Xiaomi Roborock s6 pure za tak kes.
To je en velik bikov drek. Imam S5 šaomija in nisem 1x opazil da bi kaj metalo okoli. Mamibot meni že ime pove da za to nisem pripravljen dat več kot 100€, pa če ima 8 krtač in še propeler zadajVem vem, je bil v igri, ampak z eno krtaco, ki mece prah prek sesalca na drugo stran. Ena krtaca mi sploh ni jasna.
To je en velik bikov drek. Imam S5 šaomija in nisem 1x opazil da bi kaj metalo okoli. Mamibot meni že ime pove da za to nisem pripravljen dat več kot 100€, pa če ima 8 krtač in še propeler zadaj