Vprašaj nekako takole, pa ti odgovorim....
Imam xy velikost , katerega bo čistila , površine so cx, nisem tehnofil, ne rabim vedeti, kako in kje sesa, ali pa da si in tako naprej, lahko pa še iščem ugodno, najcenejšo različico, ali pa tu ne varčujem z denarjem torej, kaj je top of top.... No pa ti svetujem....
ok kvadratov je 70, večina je parket in ploščice, razen 10m2 je tatamija visokega 1,6mm (to je že moja merila, da baje gre čez), če se bo obnesel bi ga vzel pa še za eno nadstropje, kjer je nekaj malega tudi tepihov.
sicer sem tehnofil ampak mi za sesalec dol visi (beri: bom znal vse nastavit, ampak po metodi fire and forget tako da samo da so pasje dlake in prah posesane pa je to to. Denar ni (tako zelo) pomemben, je pa važno da je (relativno) tih in dobro sesa. Ta prvo niti ni pomembno, če sesa med tem, ko nas ni doma.
Moja je gledala neki 980 ali 988 za cca 500€ iz ebaya (pri nas 600 menda). Recimo da je to nekje zgornja meja, če ni res konkretne razlike.
ksz...
moja si je zmislila roombo, jaz pa seveda pojma nimam o tem. Kaj je zdaj best buy?
Eno so testi, drugo pa je kako dolgo bo aparat delal. Meni Roomba sesa že 5 let. 1x samo menjana baterija. Kateri xiaomi dela danes že toliko let? Da ne rečem da sem za Roombo dal zgolj 50 eurov več.
No ja, sicer pa vsak svojega konja hvali. Jaz za mojega vem da če me predhodnik ni razočaral, vem kakteri bo naslednjik. Ampak sem prepričan da naslednjika nebom kupoval še vsaj 5 let.