Robert Kubica v smrtni nevarnosti ?!?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
to ja, samo mislim na uspeh,

nek hud uspeh in prodigy child ravno ni bil, vsaj meni se ne zdi.

hyper

Pripravnik
10. sep 2007
57
0
6
LJ
v rally-ju lahko Kubica doseže zmago samo na manjših lokalnih rally-jih, v IRC bi bil mogoče kje okoli 5. mesta, v WRC bi se vozil pa okoli 10. mesta, tako kot se je Raikkonen

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
online_090201-300.jpg

Citat:
Poljski voznik formule 1 Robert Kubica, ki se zadnje čase bolj posveča reliju, je včeraj, v soboto na reliju v Italiji znova zletel s ceste in ostal nepoškodovan. Februarja 2011 je zaradi hude nesreče na reliju v Andori skoraj ostal brez roke, na tokratnem reliju San Martino di Castrozza pa sta jo skupaj s sovoznikom odnesla brez poškodb.

Poljak je s svojim Subarujem v soboto zletel s ceste in se zaletel v drevo, a so prireditelji relija sporočili, da se Kubica in njegov sovoznik Jakub Gerber nista poškodovala. Kljub vnovični nesreči je Kubica že dejal, da se bo ta mesec udeležil še enega relija.

Po štirih sezona dirkanja v formuli 1 v moštvu BMW je Kubica leta 2010 presedlal za krmilo Renaulta in v razvrstitvi voznikov končal na osmem mestu.

17758-icon_confused.gif
Me zanima kaj je blo krivo.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
da po objavljenih poškodbah sem rekel ravno to, če imaš skoraj odtrgan ud, ti ne morjo več niti približno spravt skupaj v podobno stanje...

Zakaj vem, zato ker poznam nekoga z podobnimi poškodbami in že to kar so naredl pri Kubici je čudež v medicini......