Roast Pahorja

B81

22. jul 2007
36.944
10.505
113
Se samo meni zdi, da bi bil Zrnec boljsi voditelj ali je pre-soft za to?

Lado se vedno dela uzaljenega ko se gre zanj, a to je nacrtno?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Mah.....

Maze, Pipistrel, ..... nobenih govornih sposobnosti.

Se mi zdi, da je bila ekipa od plestenjaka boljša.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.582
9.806
113
40
MB
zgublja se ostrina, vedno bolj se to vidi, za takole stvari bi v tujini pisalo bit-e 50 ljudi, pri nas verjetno eni trije
smile-1.gif

drugače pa irglova je bla res polom, podobno emeršič, sagadin je bil nekak najbolj pristn

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.991
401
83
Lado je zagotovo top voditelj, Zrnec je preveč mil za kaj takega.
Rade volje bi videl Slona in Sadeža ali pa Godlerja, pač nekdo ki je zares žleht gobca.
Kot sem rekel Lado je super izbira, je pa vidno da ima sigurno omejitve, od nadrejenih. Kar sem gledal njegove mono komedije, je bil precej bolj žleht, pa tud nasvojem roastu je blestel.
Na Plestenjakovemu in Pahorjevemu, pa kot da bi se nazaj držal z zlobnimi forami, bl je šlo za nedolžne zbadljivke.

Ostali "kuharji" so bili dokaj medli, razen Alen Kobilica mi je imel dobre fore.
Ideja in voditelj sta kul, rabli bi več profesionalnih "kuharjev" in manj cenzure. Moram še Kobala pogledat...

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.747
5.902
113
Meni je bilo logično da so bili kuharji medli. Saj konec koncev gre za predsednika ki predstavlja glavo države oziroma državo samo. Sam sem pričakoval mogoče malo bolj pikre na račun Hrvaške, pa zgleda da si razen Pipija ni nihče upal. Pa še on je bil preveč posreden do problematike.

Šal na račun Alanove slepote bi se lahko izognili. Moram priznat, da Alena še nisem slišal v živo in me je res presenetil. Ded je na mestu, s svojo inteligenco pa prav nič ne spada v modne scene. V glavnem Alen kapo dol.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
V glavnem... oddaja od plestenjaka je bila res za smejat.

Tole pa vsak v njegovo področje...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.963
7.300
113
Gledal 10 minut in odnehal. Oddaja je bedna, tako kot večina na naših TV. Humor za primitivne ljudi.
Država totalno v kurtzu, potem pa glupim volilcem vržejo kost, da si ''kao'' dajo duška. Beda od bede.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.506
10.734
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Alter elita,povprecne ovce so extra navdusene nad roastanjem....

Povprečna raja ti je tudi izvolila poslance in vse ostalo. Pa imamo tole.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
Citat:

No, roko na srce - tole ni bil R od roasta in mene to v bistvu ni presenetilo, saj se je konec koncev "peklo" predsednika države. In to se je lepo videlo tudi po tem, ko se je tipa skorajda bolj hvalilo, kot pa "peklo". Še SDSovka ga ni spljuvala, kot bi se spodobilo
grin1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Citat:
Uporabnik pocast pravi:.. pa tud nasvojem roastu je blestel...
Ker je takrat bil drug voditelj, ki je dvignil nivo.
Včeraj sem poskusil malo gledati, vendar mi ni potegnilo, da bi vzdržal celo oddajo. Mogoče še kdaj pogledam kak odsek za nazaj. Sproti je muka, ker je preveč reklam.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Gledal 10 minut in odnehal. Oddaja je bedna, tako kot večina na naših TV. Humor za primitivne ljudi.
Država totalno v kurtzu, potem pa glupim volilcem vržejo kost, da si ''kao'' dajo duška. Beda od bede.

Imaš prav. Tudi sam sem storil enako. Ugasnil TV, šel k sosedi, pa sva malo skupaj "roastala"
evil.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.747
5.902
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:

Povprečna raja ti je tudi izvolila poslance in vse ostalo. Pa imamo tole.

Uh, zgleda da so ravno Alteraši odkrili nove gravitacijske valove, da je roast predolgočasen za njih.

Kako oddajo pa priporočate, pa da jo bo gledalo več kot 34 ljudi od 2mio, koliko nas je registriranih slovencev?

5. apr 2015
1.409
725
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

467716-post_slo.gif

Men je Sagadinou roast biu še najbolj primeren za tak tip oddaje.

Je pa žalost, da se predsednik države (pa četudi te naše zavožene Slovenije) spusti v take šove. Neprimerna neresnost
uf-1.gif

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
To je uno, pridejo taki na predstavo al pa na kavč

1407225932091_wps_6_SANTA_MONICA_CA_AUGUST_04.jpg

pa pravjo nasmej me.

Sej ne recem, da je blo kej posebno dobrega ampak tako zanic pa tudi ni bilo.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.991
401
83
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik pocast pravi:.. pa tud nasvojem roastu je blestel...
Ker je takrat bil drug voditelj, ki je dvignil nivo.
Včeraj sem poskusil malo gledati, vendar mi ni potegnilo, da bi vzdržal celo oddajo. Mogoče še kdaj pogledam kak odsek za nazaj. Sproti je muka, ker je preveč reklam.
Pomoje je bil čar ravno v gostu, ker ni bilo produkcijske omejitve do zezanja. Pač Lado za razliko od Pahorja in Plestenjaka, ni neka ultra spoštovana osebnost. Zato bo treba še kobala prej pogledat za realno oceno
wink-1.gif