rjuharji prihajajo (aka kalifat)...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No iz tega ven ni videti nekega sponzoriranja pa ukazovanja 'rjuharjem' če pa pogledaš majice, je pa jasno, da človek tega ne more resno jemati, verjetno so snemali kak skeč

Sponzoriranje se je videlo ,ko so Americani preslepali hrvasko orozje do Sirije... To je bila krizni sestanek zaradi takratnih uspehov Hezbollah proti padalcem. Se kaj?

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
To je všeč osebam Yasin Tilci, Johnatan Monteiro, Aslan Yagan in še 154 drugim.

crazy1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
to so zahodni obvescevalci preobleceni v muslimane, ki izvajajo kontrarevolucijo

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Psychological Operations. PR višje stopnje s ciljem pranja možganov in vnašanja negotovosti oz strahu. Zavaravanje protivnika bi rekel Nele...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Sicer res deluje zaigrano, gibanje teles mi deluje nenaravno?

To naceloma niti ni vazno. Tam se dogajajo tudi precej bolj krvave od te (skoraj zagotovo fake) zadeve. Nekaj mrtvih gor ali dol. Malce pateticno bi bilo zgrazenje glede smrtih nekaj posameznikov ce je tam zaradi dreka zahoda umrlo ze vsaj 100.000...

Klipi prihajajo od zahodnih obvescevalnih in so del kampanje pranja mozganov. Konkretno ta klip je verjetno bil namenjen Iranu vendar glede na okoliscine ni vec aktualen (poglej kdaj je bil ze objavljen). Cel projekt so zavozili in se sedaj improvizira na polno.

Zahod je v roke psihopatov poslal tisoce ton orozja in se sedaj "cudi" da ljudje umirajo.... No f. shit.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ne nakladaj easy, to so tvoje tipicne balkanske fore. nikoli nic kriv, vse podtaknjeno. vsi so baraba, mi smo fajn.

kje je moja tema o krizanjih, ki jih izvajate muslimani danes? o sekanju glav? obesanju? pobijanju dojenckov, raztelesenjih moz pred ocmi zena in otrokov itn... toliko ljudi pobijete v enem tednu kot jih cela katoliska cerkev v vsej svoji zgodovini ni. se anglikanci in protestantje niso bili taksni krvniki.

navaden bullshit pises. zahodni obvescevalci preobleceni
bonk.gif
in fake video?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
So... Ceprav to niti ni vazno ,ker nimajo sovraznika... Sponzor njihovega "sovraznika" je tudi njihov sponzor tako da
"boj" odpade. Samo nastavili bodo ritko kolikor bo receno in dobili kolikor bo odloceno.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ne nakladaj easy, to so tvoje tipicne balkanske fore. nikoli nic kriv, vse podtaknjeno. vsi so baraba, mi smo fajn.

kje je moja tema o krizanjih, ki jih izvajate muslimani danes? o sekanju glav? obesanju? pobijanju dojenckov, raztelesenjih moz pred ocmi zena in otrokov itn... toliko ljudi pobijete v enem tednu kot jih cela katoliska cerkev v vsej svoji zgodovini ni. se anglikanci in protestantje niso bili taksni krvniki.

navaden bullshit pises. zahodni obvescevalci preobleceni
bonk.gif
in fake video?

Da.. fake video in preobleceni zahodni obvescevali... Nic novega ali pretresljivega. Naredili bodo vse in vsakogar samo da dosezejo svoje (destabilizacija regije in sirjenje sektaskih vojn). Ce bi spremljal kaj izven svoje vasi bi to ze sam vedel. Nazadnje so pri tem ujeli obvescevalce GB. Ves iz kje je vse orozje uporabljeno pri vsem tem ubijanju?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Le komu je bil namenjen tovor
smirk-1.gif

KLIK

"Teroristom" ,ki bodo orozje za pobijanje kogarkoli se Zahodnjaki spomnijo.
crazy1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Še na siolu jim je jasno, da ameriška povezavaz z 'rjuharji' ni dokazana...no saj ej logično, kateri resen 'terorist' pride na sestanek v majici z napisom potapljaški center v angleščini ali nekaj podobnega...
bonk.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Še na siolu jim je jasno, da ameriška povezavaz z 'rjuharji' ni dokazana...no saj ej logično, kateri resen 'terorist' pride na sestanek v majici z napisom potapljaški center v angleščini ali nekaj podobnega...
bonk.gif

ce na siolu to ni jasno pol je pa to nekaj cisto drugega....
crazy1.gif

sicer pa dvomim da je kdo tako butast da verjame da so to pravi sestanki ali pa da dejansko razmislja o majici "terorist"...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
No, če niso bili 'pravi' sestanki, potem pa john ni mogel predstavljati ameriške vlade in nima kaj...

seveda ne govorim o majici z napisom terorist, ampak hej, nek goreč islamski vernik, ki je za vero pripravljen umreti, bo nosil na sestanku s kao ameriškim predstavnikom nekakšno 'dive center' majico????

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, če niso bili 'pravi' sestanki, potem pa john ni mogel predstavljati ameriške vlade in nima kaj...

seveda ne govorim o majici z napisom terorist, ampak hej, nek goreč islamski vernik, ki je za vero pripravljen umreti, bo nosil na sestanku s kao ameriškim predstavnikom nekakšno 'dive center' majico????

Te zadeve so za tebe prevec ....
Mislis da je mozno da ni sel sam tja? *hint*(poleg njega je sla cela cetica vojaskih "svetovalcev"). On uradno niti ne more predstavljati "amerisko" vlado ,ker ni bil izvoljen. Stekas?

Je potrebno se 125x napisati da to ni stvar vere ali vernikov? Tudi ce bi bila niso tako vsi obremenjeni z neumnostmi ala kaj mi pise na majici sredi k. vojne
stupid-1.gif
Tudi vrhovni vodja kalifata nosi stvari ,ki so prepovedane. Cel misterij, kajnede...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Rjuharji ali muslimani osvojili Ljubljano...kje ste borci za krščanstvo, a ste samo lažno pobožni, toliko, da vas sosedje po nedeljah vidijo po cerkvah in seveda zglancan pleh pred njo, opoldne pa srebate govejo župco in vas boli za vse?
grims-1.gif

Namreč, sem bil na LJ gradu in tebi nič meni nič musliman ob pomoči v "jufko" zavitih žensk malo od vhoda naprej ( na privzdignjenem mestu z drevesom) začne razvijati polivinil in preprogo. Nato je začel žebrati molitvice in se klanjati nekam v smeri Toplarne. Ninje so ga pa zamaknjeno opazovale.

Torej, zavzeli so simbol Ljubljane in Slovenije?
shocked-1.gif