Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Vem da je najbližja skala v SM, rekel sem le če je kje drugje v Italiji ob morju podobna plaža kot v Riminiju. Ja mislil sem julija, saj imajo Italjani šele avgusta dopuste. Misliš gužva ali kaj drugega? Daj kakšno priporočilo, bi šli z avtomobilom.
Morda Cervia, ki je malo bližje od Riminija. Lansko leto sva se s punco med dopustovanjem po Italiji tam ustavila za dva dni med visoko sezono in ni bilo neke gužve. Veliko manj, kot v drugih obmorskih krajih kjer sva še bila. Tudi cene hotelov so bile tu med najnižjimi.
Še dve sliki plaže, skal ni (tudi jaz jih ne maram) je pa zato res ogromno mivke
Zapelji se do Trsta, Ryanair leti v Alghero (Sardinija) in Trapani (Sicilija) - na Siciliji je sicer fino imeti avto, posebne gužve pa v juniju/juliju ni, saj leti niso polni
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.