Tale video me je preprical, da kaksen elektricni avto le ni tako slab. Nico Rosberg si ga je kupil.
Nico je Rimacev “influencer” ze kar nekaj let. Me pa zanima, kje so Rimaceve meje sedaj, ko je koncno nabavil Bugatti...Tale video me je preprical, da kaksen elektricni avto le ni tako slab. Nico Rosberg si ga je kupil.
In zakaj ti torej se ni?Ko bo dosegel 400km/h bo tudi meni zanimiv.
Ker je pasat dizel karavan bistveno bolj uporaben in udoben.In zakaj ti torej se ni?
vozil se bo 1x na leto na tehničnega oz reg.Tale video me je preprical, da kaksen elektricni avto le ni tako slab. Nico Rosberg si ga je kupil.
Mar ne naredi Bugatti z vsakim prodanim avtom mastno izgubo?Nico je Rimacev “influencer” ze kar nekaj let. Me pa zanima, kje so Rimaceve meje sedaj, ko je koncno nabavil Bugatti...
Kaj je Rimac dejansko kupil? Blagovno znamko, proizvodnjo?Mar ne naredi Bugatti z vsakim prodanim avtom mastno izgubo?
In ga je VW "vzdrževal" v glavnem samo zaradi prestiža?
No vsaj take je bila "zgodba" pred (mnogo?) leti.
Ne sodi po sebi. Piz.dar.ija kolk ene fousije. Jaz sem pa ponosem da sem magari sosed cloveka, ki je izdelal najhitrejsi avto na svetu. Do 200kmh je hitrejsi od f1. Do 300kmh pa gre f1 malo naprej. Naredil je najhitrejsi cas serijskega avtomobila na 400m in sicer 8.6s, s skoraj 290kmh. Ce to ni bolano. Od sedaj naprej na supersportnike res malo drugace gledam. Pac otroske sanje o šestnajstvaljniku in 700KM malce zbledijo.vozil se bo 1x na leto na tehničnega oz reg.
Bom provokativen....Ne sodi po sebi. Piz.dar.ija kolk ene fousije. Jaz sem pa ponosem da sem magari sosed cloveka, ki je izdelal najhitrejsi avto na svetu. Do 200kmh je hitrejsi od f1. Do 300kmh pa gre f1 malo naprej. Naredil je najhitrejsi cas serijskega avtomobila na 400m in sicer 8.6s, s skoraj 290kmh. Ce to ni bolano. Od sedaj naprej na supersportnike res malo drugace gledam. Pac otroske sanje o šestnajstvaljniku in 700KM malce zbledijo.
Probita chinooka izvestJaz tudi, nag skacem po hisi in s prijateljem helikoptercke delava s tiči. Brez brisače.
Ja ne za chinooka morta bit vzporedno ker je helikopter z dvema elisamaA to je tko k en dol pade, drug ga pa ujame?
Ja dej mal heca, brez zamere.
VW s(m)o pa vzdrževal tisti s passatiMar ne naredi Bugatti z vsakim prodanim avtom mastno izgubo?
In ga je VW "vzdrževal" v glavnem samo zaradi prestiža?
No vsaj take je bila "zgodba" pred (mnogo?) leti.
chinook project?Zaseka ali lahko poveš kaj več o tem projektu?