Revolut bančni račun

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.649
7.158
113
jaz nisem... ni pa več to moj problem, na žalost.

v tem času se je zgodilo marsikaj nepričakovanega in neprijetnega. "Zastonkarji" so postali dragi in/ali nezanesljivi in/ali useless. Najcenejša opcija za nemoteno delovanje je... paket pri NLB, ki ima pa UPNje že notri, tako da zdaj preko tega lifram jurje sem pa tje.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.649
7.158
113
Imela sem napisano za celo stran... Ampak mislim, da bo hitreje, če mi verjameš na besedo, da sem pretelovadila boga in pol, imela izkušnje in težave take ali drugačne, preden sem se odločila in sprijaznila s tem, da tem klincem dam 9,99€/mesec.

Veliko se je spremenilo od takrat ko sem bila normiranec, plačan zgolj za storitve in posledično toliko nižjimi zneski, ter izdajala 2-3 račune na mesec. Poslovanje je bilo 100% negotovinsko in sama sem bila svoj računovodja, ter ob vsakem glitchu v Nemčiji, kje je zdaj denar, pa kdo je seveda kriv, da ga ni na TRR, sem lepo šla ta čas v svojega pujsa in prebrodila to krizico. Zdaj si tega ne morem privoščiti, da mi zavračajo prilive brez ustreznega pojasnila. Revolutov support je pa še hujš. Enkrat samkrat sem naletela na enega, ki se mu je malo dalo. Zdaj pa kakorkoli telovadim, ali plačam banki za ustrezne storitve ali računovodji ali sebi za ves zapravljen čas. in NLB je od vsega najcenejš.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.075
2.993
113
Aja ti o poslovnem računu. To pa sem jaz tradicionalist ves čas - DH, prej NKBM in ne diram. Si ziher za NLB? Mislim cena pa to?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.423
11.432
113
jaz recimo ce sam prenakazujem in podobno ni problema, ko imaš pa enkrat 3. osebo poleg na dnevni ravni, je pa hitro nekaj. si tudi ne znam predstavljat nek biznis terat prek tega.

• Všeč mi je
Reactions: igi in Samo Svoj

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.649
7.158
113
Aja ti o poslovnem računu. To pa sem jaz tradicionalist ves čas - DH, prej NKBM in ne diram. Si ziher za NLB? Mislim cena pa to?

Sem. NLB pusti poslovno rabo s.p.jev na osebnih računih. Edini. Tarife so enake kot za fizične osebe.

Je pa kazen. Recimo niso mi hoteli dati bančne garancije za ekokredit. Kot meni osebno ni problem, če vzamem poslovni račun tudi ni problem, ampak kot s.p.ju na osebnem računu pa ne. A res morebiti ne bi poslovnega računa? Verjetno bi bila enaka zgodba za vsak kredit, jaz ga na srečo nisem še rabila. Res sem nesrečna, če moram kaj osebno urejati na banki. Ker brez izjeme me dajo v vrsto za fizične osebe čakat, potem ko pridem na vrsto in slišijo s.p., me pošljejo v vrsto za poslovne uporabnike, ko pridem tja, una reče, da ker imam osebni račun, moram nazaj v prvo vrsto, AMPAK če se zmeniva takoj zdele za poslovnega, bova kuj rešile. In potem nazaj v prvo vrsto. No, to slednje sem rešila z menjavo poslovalnice za eno manjšo, kjer imajo samo eno vrsto. Prvo pa nisem uspela, sem skeširala. S takimi forami potem špikajo...

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.075
2.993
113
Ja in koliko je pol strošek - na mesec?

Nam vzame DH cca 15€ vse skupaj s prilivnimi in odlivnimi provizijami za poslovnega.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.649
7.158
113
ja, 9,99€.
Vsi pologi gotovine, vsi prilivi, vsi odlivi, vse direktne bremenitve. Poglej paket Aktivni. Edino trajniki (torej sam nakucaš, da ti vsak mesec NLB prenakaže določen znesek na drug račun) so 1,1€ po komadu. To še vedno zdaj na roke delam, UPN je namreč zastonj.

Za osebno rabo imam:
- revolut prvenstveno, za sprotne transkacije
- N26 dokler bo še kaj obresti za denar gor držat
- Sparkasse za 0,25€/mesec, da imam mobilno banko. Ker smo vsi na Sparkasse in sem pooblaščena za vse in mi treba v poslovalnico hodit in tiste tarife plačevati.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.075
2.993
113
Stanje v dveh vrstah - neprecenljivo! :evil:

Nimam sp, žena ima na DH poslovni za sp in pride na nekih 11€ z vsemi provizijami.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.706
1.860
113
Za one man band sp je N26 business ali Revolut Pro čisto ok. Za kaj večjega si pa trenutno ne predstavljam biti brez poslovnega računa na slo banki.

• Všeč mi je
Reactions: igi

bev

Majstr
25. apr 2017
420
287
63
ja, 9,99€.
Vsi pologi gotovine, vsi prilivi, vsi odlivi, vse direktne bremenitve. Poglej paket Aktivni. Edino trajniki (torej sam nakucaš, da ti vsak mesec NLB prenakaže določen znesek na drug račun) so 1,1€ po komadu. To še vedno zdaj na roke delam, UPN je namreč zastonj.

Za osebno rabo imam:
- revolut prvenstveno, za sprotne transkacije
- N26 dokler bo še kaj obresti za denar gor držat
- Sparkasse za 0,25€/mesec, da imam mobilno banko. Ker smo vsi na Sparkasse in sem pooblaščena za vse in mi treba v poslovalnico hodit in tiste tarife plačevati.
A to maš ti kakšno multinacionalko al si sam tolk štorasta, da za en biznis rabiš tolk računov?