Razen zdaj juniorja, so pa napisali, da bo in da obvestijo, ko bo.Seveda je, od kar je Apple Pay uradno na voljo za Slovenijo (že več kot 1 leto) delajo vse kartice, tako Vise kot MC.
Razen zdaj juniorja, so pa napisali, da bo in da obvestijo, ko bo.Seveda je, od kar je Apple Pay uradno na voljo za Slovenijo (že več kot 1 leto) delajo vse kartice, tako Vise kot MC.
Ja, imam kartico shranjeno v apple pay, pa so očitno otroci igrali kakšno igrico in nevede kaj pritisnili :STale Lina je nekje dobila tvojo številko računa.
UrejenoZakleni kartico (je on/off varjanta)
Ja, bolj me skrbi, če lahko pričakujem v prihodnosti če kakšno večjo bremenitev. Namen bremenitve za 0 EUR je bila avtorizacija, verjetno lahko pričakujem še kakšen višji znesek v prihodnosti. Še sreča, da nimam veliko sredstev gor.Apple Pay načeloma nima veze z nakupi aplikacij oziroma nakupi znotraj aplikacij. To gre iz kartice, ki je nastavljena na AppleIDju kot payment method. Pa tudi ime transakcije je običajno Itunes, ali nekaj v tem stilu. Razen, če gre za kak shopping app, ki eksplicitno omogoča plačevanje za Apple Pay, ampak potem moraš transakcijo videt tudi v Apple walletu med latest transactions.
Velikokrat ko gre za sumljivo transkacijo ti Revolut kartico avtomatično blokira. Meni se je to že parkrat zgodilo.Ja, bolj me skrbi, če lahko pričakujem v prihodnosti če kakšno večjo bremenitev. Namen bremenitve za 0 EUR je bila avtorizacija, verjetno lahko pričakujem še kakšen višji znesek v prihodnosti. Še sreča, da nimam veliko sredstev gor.
Ja, škoda res. Ampak dobiš pa za ta malega pravo fizično kartico, drži?Ima pa Revoilut Junior en veliiiiiiiik minus: ni podprt Apple Pay / Google Pay. Vsaj 80% manj uporabno ...
Jaz sem mu jo, 6eur shipping, cakam da pride, v appu pa ze dela itak
pa da vidmo kako bo v praksi, men se zdi ql