Sem predvideval, kje pa to najdem? Iščem, pa sem neuspešen....update android? tudi apple?Ja, z zadnjim updateom je prišlo.
Sem predvideval, kje pa to najdem? Iščem, pa sem neuspešen....update android? tudi apple? metal, premium ali tudi standard? zadnji update na mojem telefonu je bil 15.4 2020 IOS in tega ne najdem, standard račun.
Dobil odgovor od help deska. Ker imam Viso, ''limited to holders of physical mstercard or maestro. Visa holders will get this feature soon!''Hvala obema, sem mogu sam update stisnt, kot si rekel, ampak po update nič novega....nikjer ne najdem te opcije bankomatov. Še kakšna dodatna nastavitev? Niiiii . Tole sem našel na njihovi strani, toda sam te opcije nimam v aplikaciji. Slo jezik ni razlog. Sem spremenil v EN in nič drugače. Morda kdo pozna rešitev?
Hvala
Samo FURSU moraš še vedno sporočiti zadeve preko e-davkovČe se ne motim samo v Sloveniji. Če Revolut rabi odvesti davek za UK in US ti bo to naredil avtomatsko.
Davek od dividend za ZDA ti Revolut odtegne avtomatsko. To je preverjeno.
Izpiski so na voljo v sami aplikaciji.
Lahko bi bil napisana vsaj provizija. Pri nas ni tak problem, je pa problem recimo v ZDA, kjer je vedno provizija od $2,5-5 (vsaj v NY, Philadelphiji in Washingtonu).Škoda da ni informacije od koga so bankomati - zaradi provizije-fee pri dvigu.
Razlika je ja. Jset Z Viso nimam ocije , da bi videl bankomateLahko bi bil napisana vsaj provizija. Pri nas ni tak problem, je pa problem recimo v ZDA, kjer je vedno provizija od $2,5-5 (vsaj v NY, Philadelphiji in Washingtonu).
Informacije uporabnikov na Revolut forumu so zastarele, pa še razlika je če imaš Mastercard ali Viso.
Čedalje bolj pri nas ratuje problemLahko bi bil napisana vsaj provizija. Pri nas ni tak problem, je pa problem recimo v ZDA, kjer je vedno provizija od $2,5-5 (vsaj v NY, Philadelphiji in Washingtonu).
Informacije uporabnikov na Revolut forumu so zastarele, pa še razlika je če imaš Mastercard ali Viso.
Se je že komu zgodilo, da je bilo plačilo razveljavljeno (Your card payment has been reverted)? Se vam to pogosto zgodi? Moram sedaj sam kontaktirati prodajalca? Konkretno gre za spletni nakup preko Bigbang. Naročeno sem sicer prejel.
Kmalu bo en mesec in še vedno čakam...Bojo trgali nič bat
Te bo že prodajalec kontaktiral, če je bilo kaj narobe, nič bat.Se je že komu zgodilo, da je bilo plačilo razveljavljeno (Your card payment has been reverted)? Se vam to pogosto zgodi? Moram sedaj sam kontaktirati prodajalca? Konkretno gre za spletni nakup preko Bigbang. Naročeno sem sicer prejel.