G pay je gay pay? Sam prašam
Nope - če imaš G Pay hitreje G točko najdeš.
G pay je gay pay? Sam prašam
Ne se ustrašiti če ti aplikacija GPay zgine iz telefona. Meni je, sem jo še parktat inštaliral in je vedno zginala, ampak plačevanje deluje.Je! Moram, se testirati.
Hvala vsem!
Sem si sedaj namestil to verziji in je spet ni:Če nočeš, da ti aplikacija "izginja" iz telefona, moraš imeti nameščeno zadnjo različico. Ta je trenutno 2.99.
V ponedeljek sem dobil novo MC namesto potekle. Ima slovenski BIN. BIN je najbolje preveriti v aplikaciji https://binlist.net/, ki zahteva osem številk kartice. Nekatere druge aplikacije so zadovoljne s šestimi številkami in posledično je prikazani BIN napačen.Naslovi? BINi “originalov”?
Sam sem naročil poteklo MC z UK BINom in dobil na slovenski naslov MC in angleški BIN.
edit: podatek o BINu
Iz tega ne veš kateri so "novi" BIN-i in kateri stari. V preteklosti je bila dodelitev BIN-ov lahko drugačna.Binlist.net žal ni zanesljiv vir. Samo približen. Še posebej ne štima za kartice Visa.
Če koga zanima, tole je direktno iz MasterCardove baze:
Poglej priponko 29298
Zato, ker je v bazi od Vise zabeležen BIN 459654 (6 mestni bin). In ta je nastavljen na UK.Jaz imam Revolutovo VISO, ki ima na sedmem in osmem mestu 88 ... Binlist.net ga prepozna kot UK BIN ...