Dela pa tudi prek debetne, ampak kolikor vem, ne od vseh bank. On NLB dela gotovo.
Sparkasse Maestro tudi.
Dela pa tudi prek debetne, ampak kolikor vem, ne od vseh bank. On NLB dela gotovo.
revolut sem si odprla, ker mi je bilo dolgčas...
hočem v bistvu priti do Google paya. sem naročila po obvozu nemško N26, kjer imam kar nekaj denarja in bi mi prav prišlo. Ampak ker so djal, da n26 več ne pošilja z nemškim BINom (jaz še ne vem, zaenkrat je kartica še na cheaper&more), sem odprla še revolut in scolala 6€. Še zdaj nisem probala sicer plačati nič, bom jutri. če ne bo šlo drugače, bom pač vsak mesec nekaj nakazala na revolut za silo. včasih imam res samo telefon s seboj oziroma bi raje videla da mi ne bilo treba še denarnice ali torbice, pa da nisem povsem brez denarja. Brezstični POS imajo pa res že praktično povsod (če že imajo POS terminal)
Omenjeni so skoraj vsi glavni akterji okrog brexita: Boris, May, Merkel, Juncker, Macron.
Omenjeni so skoraj vsi glavni akterji okrog brexita: Boris, May, Merkel, Juncker, Macron.
Če ti je kolega rekel potem pa.Kolega mi je rekel, da ima Revolut to prednost pred n26, da ce rabis gotovino, pa nimas nic na trr, si lahko takoj nakazes iz mastercarda na revolut in brezplacno dvignes na bankomatu.
No, google pay na revolutu tudi meni dela. Nisem vse narobe naredila. Frutabela uspešno kupljena...
Me res zanima kako bo z n26.
Pa saj so napovedali podporo za apay v Slo. Samo malo je treba pocakat.N26 čakam novo kartico. Če bo prišla z nemškim BINom, bo delalo, vendar nekdo pravi, da zdaj pride vedno s slovenskim... Bomo videli
Revolut je super, ga tudi sam dosti uporabljam, na žalost pa ni nobene opcije za Apple Pay. To je tudi razlog da zadnje čase spet precej uporabljam N26.Revolut je super in ni potrebe po N26
Pa saj so napovedali podporo za apay v Slo. Samo malo je treba pocakat.
Meni drugace N26 sluzi dobro. Imel sem nekaj problemov s pinom na kartici, uredili v par minutah preko chata v aplikaciji.
N26 čakam novo kartico. Če bo prišla z nemškim BINom, bo delalo, vendar nekdo pravi, da zdaj pride vedno s slovenskim... Bomo videli