Par jih poznam ki Revota niso nikamor prijavljali. Plače pa gor ne prejemajo.
Prijavlja se racun na katerega je kartica povezana, ne pa sama karticaMislim da to ni podatek ki njega zanima. Njega zanima ali še obstaja katera kartica preko katere lahko posluje brez da jo mora prijaviti fursu
FURS verjetno ima vpogled v te račune oz. se sporoča promet na teh ačunih. Zdaj (po moje) dokler se gor obračajo (za banke in FURS) minorni zneski (spletno nakupovanje itd.) pa da račun ni priajvljen, potem kaj veliko ne bodo komplicirali. Kakor hitro pa se bo gor znašla plača ali neki drugi ne več tako majhni prilivi, potem pa "hop po Cefizlju" - kazen in prijava računa v sistem...
Nisma se razumela - jasno je, da je potrebno tako N26 kot Revolut prijaviti FURS-u. Kdor tega ne stori, so predvidene sankcije. Marsikdo pa (vsaj Revolut-a) ni prijavil in ne vem, če je kdo dobil kazen. In na to se je nanašal moj post.
Prijavlja se racun na katerega je kartica povezana, ne pa sama kartica
... jasno je, da je potrebno tako N26 kot Revolut prijaviti FURS-u. Kdor tega ne stori, so predvidene sankcije. ...
Še bodo. Pri meni je trajalo več kot dva meseca, pri N26 pa v enem tednu (pa je bila prijava oddana kasneje).Jaz sem jim hkrati poslal prijavi za dva računa: N26 in Revolut. N26 so vključili, Revolut pa ne. Razloga ne poznam, menim, da so že sami ocenili, da ni potrebe.
To je že dolgo, pač od kar so omogočili personal IBANe. S tem, da na začetku si moral zadevo aktivirat, sedaj ne vem, če je sploh možno imeti brez.Kdaj si to poskusil prijaviti? To glede Revoluta da ga je treba prijaviti je mislim da čist nova, letošnja zadeva. Prej ga očitno res ni bilo potrebno. Morda moraš poskusiti še enkrat...
Kdaj pa je Revolut vsem dal osebni račun? Spomnim sem, da ko so to uvedli, da si moral biti pozoren, da si ga nisi skreiral in si ga tudi nisem. Sem ga torej enkrat dobil avtomatično? In ja, če sem ga, ga nimam prijavljenega na FURS.
Že nekaj mesecev ga imajo vsi. Ko odpreš aplikacijo, pikni na cifro v evrih in se ti odpre račun. Načeloma bi ga moral prijaviti Fursu v osmih dneh.Kdaj pa je Revolut vsem dal osebni račun? Spomnim sem, da ko so to uvedli, da si moral biti pozoren, da si ga nisi skreiral in si ga tudi nisem. Sem ga torej enkrat dobil avtomatično? In ja, če sem ga, ga nimam prijavljenega na FURS.