Stroskov ne bo, dokler si izbral free paket, ampak racun je pa treba fursu prijaviti (ce so ti ze odprli racun?).Se že vnaprej opravičujem, ker nisem vsega bral - pa bom najbrž postavil vprašanje, na katerega je že bil odgovor ...
Sem začel z aktivikacijo računa. Sem priše do tega, da sem slikal osebno izkaznico. Nato pa mi je predlagalo, da izberem njihivi kartico - ponudili so jih več vrst ...
In sem se odločil, da kaj je meni tega treba (šlo je za to, da dobi trgovec takoj denar od mene, da da takoj paket na pošto).
Pa sem enostavno šel ven iz aplikacije in jo pač izbrisal iz telefona.
So pa mi že poslali na e-poštni naslov ''važne dokumente za brzi početak'' in da so že potrdili moje podatke vendar da moram potrditi še nekaj korakov, preden lahko uporabljam Revoult ...
Ali je to to, in lahko pozabim na Revoult ali me lahko za kakšne stroške lovijo?
Hvala za pomoč že vnaprej.
Lep pozdrav, Mare
hmm, dele gledam in skrolam po revolutu. In najdem, da imam odprt revolut Pro account. Ne morem ga uporabljati, ker sem na restricted listi, ampak IBAN so mi pa vseeno odprli. Sploh vedela nisem... nikjer ne najdem, kako naj ga zaprem. Chat bot mi ponuja link, da vse skupaj zaprem - torej tudi privat in otroške in vse. Na live agenta čakam - naj bi čakala pol ure, kar ni problem, ampak me je že parkrat ven vrglo. Takole nau nič... MI čahko eden izmed vas pove, kje je tol za zaprtje Revolut Pro. Da me še FURS ganja (no, zdaj sem ga), ker ga nisem prijavila, bi bila pika na "i"
Probaj add recimo 10€ iz Personal na Pro, če bo restricted oz. rejected je to to.
Vsakic znova sem fasciniran
Ta cajt eno vprašanje glede cashbacka. Tam prebrala, kaj vse ne pase pod cashback... Ok, ampak zanima me, a to velja samo za placilo s kartico ali tudi SEPA plačila.
Od kar je stresel 200eur za južno je ratal siten.Ježek je pa nekam ciničen ratal zadnje čase. Mi je bil prej bolj všeč, ko smo se menili o PSA bencinarjih ali ad blue problemih