Torej živim doma pri starših, katerim že par let od plače dam nek znesek za bivanje. Telefon, avto, malico&kosilo si plačujem sam, pranje perila pa mi opravi mami. Poleg študija delam in ne visim ravno cele dneve doma med vikendi pa se ponavadi ukvarjam s kakim hobijem, kolesarjenjem ali pa pomagam okoli hiše.
Zadnje mesece me vedno bolj privlači želja po tem, da bi odšel na svoje v kakšno manjše najemniško stanovanje. In zdaj me zanima koliko pravzaprav to kaj stane, kar se tiče samo stroškov?
Da ne bo pomote s starši se res vredu razumem, vendar jim nočem biti več v "napoto". Punce nimam če je to kak pomemben podatek in se zavedam, da zna biti potem včasih na smrt dolgočasno.
Mi napišite kakšen pameten nasvet da lažje razmislim...
Zadnje mesece me vedno bolj privlači želja po tem, da bi odšel na svoje v kakšno manjše najemniško stanovanje. In zdaj me zanima koliko pravzaprav to kaj stane, kar se tiče samo stroškov?
Da ne bo pomote s starši se res vredu razumem, vendar jim nočem biti več v "napoto". Punce nimam če je to kak pomemben podatek in se zavedam, da zna biti potem včasih na smrt dolgočasno.
Mi napišite kakšen pameten nasvet da lažje razmislim...