Citat:
Uporabnik Cash pravi:
No, malo se bom odmaknil od teme oz. morda pa ne, saj je lahko vse povezano in sicer me čudi, kako nebesna znamenja in v katerem nebesnem znamenju se človek rodi, tako zelo vpliva na karakter človeka. Kako lahko kup zvezd, katere so recimo značilne za tisti mesec (rak, lev, devica....) vpliva na karakter. Nekaj mora biti več od "vesoljcev". Kaj menite vi?
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Znamenja nič ne vplivajo, tako da si falil že v štartu
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Znamenja nič ne vplivajo, tako da si falil že v štartu
Ni falil, vplivajo.
V bistvu nimajo nič kaj podobnega karakterja. Še vedno čisto random.Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Torej, vsi, ki se rodijo recimo septembra, imajo podoben karakter zaradi letnega časa in ne zaradi astroloških znamenj?
Verjetno so ti dvojčki tudi odraščali v istem okolju in od tukaj nekatere podobnosti.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ma ne vem, ljudje, ki jih poznam in so recimo dvojcki, imajo kar podobne lastnosti.
Citat:
Uporabnik SomeoneElse pravi:
Jaz pa mislim, da smo sami in imam prav, 100% prav, ker do danes ni nikakršnega dokaza. Videl sem pa marsikaj, od dobrih fejkov do totalnih bedarij, vsem je pa skupno eno, to so NLP-ji, fu.ck yeah! Psihiatri bi hitro postavili diagnozo, kako hudo je.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Človek po naravi ni firbčen je samo koristoljuben in taka so verjetno tudi ostala življenja. Tako da ko nekaj raziskuješ to ne delaš zato ker bi rad vedel kaj je tam, ampak zato ker bi rad vedel kaj koristnega je tam!
Gonilo razvoja je kako za čimmanj dela dobiti čimveč.Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Človek po naravi ni firbčen je samo koristoljuben in taka so verjetno tudi ostala življenja. Tako da ko nekaj raziskuješ to ne delaš zato ker bi rad vedel kaj je tam, ampak zato ker bi rad vedel kaj koristnega je tam!
to morebiti velja zate. če ljudje ne bi bili firbčni bi še danes bili pod drevesi v afriki