Resnica o videnem NLP.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Lahko, da so navezali stik, vendar ven iz kontrolne sobe ni šlo in je pod "strogo zaupno"

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.025
11.147
113
Še enkrat, če vam možgan dela gre zadeva takole. Vsak ki bo prišel na Zemljo od zunaj, bo prišel zaradi šritve in naseljevanja tujih planetov. Druge ni. In Tisti ki bo prišel k nam od daleč, bo tehnološko tako razvit, da nas poje v sekundi dvajset. Tako da bi že vedeli, brez skrbi.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Tisti ki bo prišel k nam od daleč, bo tehnološko tako razvit, da nas (ljudi ) morebiti sploh ne bo opazil kot civilizacijo. Bomo zan njih tako ,kot so za nas socialne žuželke - mravlje ali termiti

B81

22. jul 2007
37.677
10.958
113
Nasa napredna civilizacija
grin1.gif

Nihce ne jamci, da so "oni" stari toliko kot mi. In ko pravis, da je voyager 18 sv.ur od nas, je skor nemogoce razumeti velikost vesolja.

Bb se je zgodil, mi smo se razvili in smo edini. Hehe
cheer.gif

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
Hint:
Če ve eden ne ve nobeden, če vesta dva ve pol sveta in tako naprej....
Res me zanima kako bi skril kaj takega, čim bi zvedla ena tajnica bi povedala drugi in potem bi vedeli vsi....

B81

22. jul 2007
37.677
10.958
113
Ce ti nekdo zagrozi, da bo fental tebe in ali familijo ali ce te financno preskrbi do konc zivljenja, ti ne bi bil tiho?
smile-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Lahko, da smo v računalniški simulaciji teh naprednih nezemljanov. Saj, ko sanjaš, je svet in življenje resničen in se ne zavedaš, da si v sanjah.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
So strogo zaupne operacije in izvajalci teh operacij vedo za to operacijo, zunaj tega pa nobeden ne ve.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Torej, to da smo sami v celotnem vesolju se mi ne zdi verjetno. Mogoče je, ni pa verjetno. Če ni res, potem naslednje nima smisla:
zakaj, ZAKAJ bi vesoljci iz npr. 4 svetlobnega leta oddaljenega kraja hodili na Zemljo gledat, kako uspevajo rože na vrtu? Kakšni so medsebojni odnosi? Kako onesnaženo je morje? Kako hitro se topijo ledeniki? Ali kaj?
Če so sposobni "priletet" tako daleč dvomim, da morajo priletet tako nizko, da bi ugotovili, če kdo ni zalil rož. Nadalje, če bi ob pomoči svoje tehnologije (ki bi btw. morala biti bistveno naprednejša od naše) hoteli doseči svoj cilj (karkoli že je), bi ga že. Ne vem sicer, zakaj bi že več kot 70 let hodili gledat Zemljo. Pa ja imajo kaj bolj sufisticiranega, kot je uporaba fotoaparata na novem iPhonu, a ne? Jest mislim, da imajo tehnologijo za vsaj 29,67 kratni optični zoom in da lahko slikajo v resoluciji 53,27 Mpix
evil.gif

Če pa res hodijo gledat, kje bi lahko postavili svoje šotore, potem smo res v 3,14 .... Kajti potem je škoda denarja, ki ga namenjamo raziskovanju vesolja, saj je nam najbližja primerna točka naselitve očitno še bolj v ku..., kot naša Zemlja
grin1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Lahko, da niso tako samouničevalni, kot je človek in orožja niso tako dobro razvijali, so pa recimo razvili druge tehnologije in se odpravili na pot, se vmes zamrznili in tako potujejo recimo že 500 let in ko prispejo recimo do nas, računalniški sistem zazna življenje in jih odmrzne. No, sej vem, da sanjam....orožje bi seveda tudi zelo dobro razvili
hysterical-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Mogoče so ti mutanti ustvarili zemljo kot laboratorijski poizkus in sedaj opazujejo razvoj teh žuželk ??seveda nas, kaj pa vemo. Verjetnost da Amerika in Rusija kaj več vejo in namerno skrivajo zaradi vseobče panike dosti je neznank o znanem in to samo nam navadnim smrtnikom kajti ostale ki so kaj več vedeli so verjetno pospravili v večna lovišča se pa tu pa tam najde kdo ki kaj pove. Z opažanji pa je tako da je opazovati množici ljudi nek pojav in tem zaupati verjetno bolj relevantno kot posameznikom ki na vse pretege govorijo da so bili zlorabljeni od strani nezemljanov da so bili v njihovih ladjah itd.
Osebno verjamem v obstoj izvenzemeljskega življenja sedaj pa v kaki obliki je to pa si ne morem predstavljati, lahko so to objekti brez teh možičkov ali pa kaj ????? tretjega.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.854
2.147
113
Kul je, ker imajo vsi ti NLP luči, da jih sploh lahko opazimo. Me zanima, kakšno je tehnološko ozadje teh luči.

B81

22. jul 2007
37.677
10.958
113
Mene bolj zanima, zakaj neki bi rabili luci, ce so tako advanced species
smile-1.gif

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.810
2.607
113
Kaj pa če uni od zunaj mislijo kot mi, torej: tele so napredni. In nas jemlejo tako, kot mi rečemo: s spoštovanjem.
Kaj če bodo tisti, ki pridejo k nam zadnji ki so ostali in bodo:
ali pomagali obstai nam in nijim
ali nas use elimenirali, saj so močnejši in vejo, da je vse vesolje DOOM.
Kaj če sploh niso humanoidi ampak ena druga oblika življenja - šrimfi
Pozor, samo za tiste brez želodca, tu so namreč prvi posnetki!

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
No, malo se bom odmaknil od teme oz. morda pa ne, saj je lahko vse povezano in sicer me čudi, kako nebesna znamenja in v katerem nebesnem znamenju se človek rodi, tako zelo vpliva na karakter človeka. Kako lahko kup zvezd, katere so recimo značilne za tisti mesec (rak, lev, devica....) vpliva na karakter. Nekaj mora biti več od "vesoljcev". Kaj menite vi?