Povsod ti bodo hoteli še kaj prodati pri samem prevzemu, ti bodi samo odločen in reči NE pa bo vse OK. Meni so pri Dollar v Denverju pred 4 leti celo rekli, da moje rezervacije sploh ne najdejo v sistemu (takrat mi je uspelo najti izredno ceno preko Anglije, ker je funt v dveh mesecih padel za 20%, cena pa je ostala v funtih nespremenjena), ko sem zahteval menedžerja pa se je čudežno našla. Potem so mi pa hoteli dati še manjši avto, namesto Minivana (7 sedežev + veliko prostora za prtljago) navadnega 7-sedežnega križanca (Dodge Journey, sedaj Fiat Freemont), ki je bil ob postavljenih 7 sedežih brez prtljažnega prostora. Nasprotno mi je bilo lani v LA zelo všeč sistem Choiceline pri Alamu - prideš na parkirišče in si sam izbereš avto izmed recimo 10-ih podobne velikosti.
Glede cene - računaj 160-200€ na teden all inclusive, Alamo preko evropskih ponudnikov je običajno najboljši za terence (priporočljivo za zahod ZDA), zelo dobro primerjavo ima nemška stran
http://www.carrentals.co.uk/ pa za limuzine. Najmanjših Economy ne priporočam, ker je razlika v ceni le kakšnih 10e na teden. Res da se v praksi velikokrat da dogovoriti za brezplačno nadgradnjo na višji razred, samo osebno se ne bi zanašal na to. Ker v avtu preživiš precejšen del dopusta je vsaj meni zelo pomembno, da sem z njim zadovoljen, ne pa da me vse boli ko iz njega stopim ven.