Sam grem junija in bom verjetno vzel pri biliger-mitwagenIma kdo kakšne izkušnje z najemom avta na letališču v Malagi, katera agencija je OK, katero se je bolje izogniti?
Sem pogledal tvoj predlog, vendar me je zmotila visoka kavcija.Sam grem junija in bom verjetno vzel pri biliger-mitwagen
Ne boš vzel pri njih amp preko njih, so samo posredniki drugih renta car ponudnikovSam grem junija in bom verjetno vzel pri biliger-mitwagen
Sem pogledal tvoj predlog, vendar me je zmotila visoka kavcija.
Poglej priponko 83562
Na Kanarskih, ki so prav tako v Španiji več agencij sploh ne zahteva ˝kavcije˝, oziroma rezervacije sredstev na kartici.
Malo poročaj kaj boš izbral in zakaj. Bo kasneje meni lažje.Hvala za vse predloge, zdaj pa imam delo za cel večer, da vse tole predelam.
Zakaj te pa to moti? Čakajo te pred vrati, ko stopiš ven iz letališke zgradbe, naložijo kufre v kombi in peljejo 5 minut stran (sem). Meni je to bolj komot kot vlačit vse kufre čez tiste letališke parkinge, da prav na letališču prevzameš avto. In ko ga vrneš, te enako napokajo v kombi in pripeljejo do vrat letališča.Nekako se nagibam k temu ponudniku.
Mogoče koga, ki več renta avte od mene, kaj moti pri njem, razen da moraš do avta s shutlom?ALL IN Car Hire Malaga: The best car rental at Malaga Airport
Malaga Car Hire. Cars Rental at Malaga Airport. Direct Service with no excess. 100% Insurance.www.allincarhire.com
Jaz preko njih nikoli več.Sam grem junija in bom verjetno vzel pri biliger-mitwagen
Si ziher? Prvic slisim za toleZajeb pri espanjolih- (velja za juzni del) je ta da ne dovolijo voznjo do Portugala.
A potem misliš, da bi bila ta agencija OK?Aleluja za take izposojevalce ki ne komplicirajo. Placas na licu mesta in to je to. Na zalost jih je treba iskat z lucjo. Dobesedno. Zajeb pri espanjolih- (velja za juzni del) je ta da ne dovolijo voznjo do Portugala. Ce pa ze te ociganijo za vrednost letalske karte. Sicer pa iscem taisto info o dobrem ponudniku rentanja avta za Sevillo.