Torej Rent-a COPe že imamo kar vpeljane, sedaj se bodo igrali še zdravnike....lahko v kratkem pričakujemo, da se bodo šli gasilce, inšpektorje,...???
Redarji kot reševalci
Redarji kot reševalci
Jaz podpiram idejo, da redarji obvladajo tudi oživljanje. Poleg tega, da bodo komu uspešno pomagali ali celo rešili življenje, bodo morda dobili nekoliko bolj pozitivno podobo med tistimi, ki imajo toliko za povedati čez uvajanje reda.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
NE, narobe si me razumel.
Samo moti me to, da sedaj neki jožati opravljajo več del drugih. Torej po malem se gredo policaje, po malem inspektorje,malo zdravnike... mislm WTF ?!
Mamo policijo za red? Imamo.
Imamo zdravnike za resevanje ? Imamo.
Zakaj rabimo potem se redarje, razen za to, da občini nosijo denar.
Citat:
Vsekakor pohvalno da sta reševala zivljenje, vsaj vesta kaj delata, namreč jaz priznam, da o masazi srca in podobnem nimam pojma. Improviziral bi že,samo vprašanje kaj bi s tem naredil....
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Torej Rent-a COPe že imamo kar vpeljane, sedaj se bodo igrali še zdravnike....lahko v kratkem pričakujemo, da se bodo šli gasilce, inšpektorje,...???
Redarji kot reševalci
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pravilnega ozivljanja zna zelo malo ljudi. Tisto masiranje -bozanje ancke je dalec od ozivljanja. Sicer pa naj bi redarji ozivljal bolj s pomocjo trotel aparata(defibrilatorja?) kot pa z masazo kot mi je znano