Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja zakaj pa imaš "prvi avto"? zato da greš enkrat letno na hrvačko?
Za nujne primere.....za Rvacko.....za daljše poti...
Ne vidim problema ker je etak že odplačan....neproblematičen za vzdrževat....lahko stoji pokrit parkiran dokler ga ne bi (eventuelno) uporabil..... 3/4 letnih potreb pa lahko vmes pokrijem z EVjem...
Cez cca 10 let pa ga podarim v Bistro v tehnični muzej in prešaltam 100% na EV....
Prvi avto stoji doma pokrit, z drugim pa naredi 3/4 letnih potreb... definicija prvega avta...
Delam drugače z avtom med 15-20kkm letno.... Kuæa-poso-kave-shopping(trebovanje)......
Dejansko bi z avtom kot je Zoe pokril 3/4 svojih potreb...
Jeba je edino ker med weekeni rad preživljam prosti čas tako da bi me trenutno EV prej omejeval kot koristil (izleti...smucanje....kolesarjenje....hribi)....
Zato jim dam še 10let da se še malo bolj razvijejo
A obstaja sploh kak nosilec za kolo za Zoe.... Al pa prtljažnik za staro mamo hor dat
Aia....nc hudga pol pa raje Kio Soul....pa še "in da house" bom ostal
Mi je ena stranka ki je bla malo bolj v tej sceni razlagala kako je Soul zmagal na tekmovanju EVjev in potem niso hotli tega priznat...sam sem mogu bit nevtralen
Se pravi, ne obstaja možnost, da bil Zoe prvi avto, ker pač narediš 3/4 vseh poti z njim, za vikend potepanja pa izvlečeš drugi avto izpod plahte in skočiš na smučanje?