Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
Koliko pa te šlepanje iz DE pride? Ali imaš logistično pot urejeno, da boš baterijo dofilal 2x-3x?
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Kaj mi preprečuje da bi šel po Zoe v Nemčijo za 16.500 € namesto, da ga kupim v Sloveniji za 20.500 €?
Smatram da je v Nemčiji nižja cena zato ker tam nimajo subvencije (še en dokaz da pri prodaji velja samo končna tržna cena), ampak v Slo bi jo vseeno dobil tudi za uvoženo novo vozilo iz Nemčije, poleg tega za EV ni treba plačat DMV (morda je 0,5%).
Ali pa kar Leaf za 26.500 € z baterijo isto iz nemčije.
Sigurno je kakšna zanka, npr. enodnevna registracija v nemčiji in se lahko obrišeš pod nosom za subvencijo v Slo.
Citat:
Kaj mi preprečuje da bi šel po Zoe v Nemčijo za 16.500 € namesto, da ga kupim v Sloveniji za 20.500 €?
Smatram da je v Nemčiji nižja cena zato ker tam nimajo subvencije (še en dokaz da pri prodaji velja samo končna tržna cena), ampak v Slo bi jo vseeno dobil tudi za uvoženo novo vozilo iz Nemčije, poleg tega za EV ni treba plačat DMV (morda je 0,5%).
Sigurno je kakšna zanka, npr. enodnevna registracija v nemčiji in se lahko obrišeš pod nosom za subvencijo v Slo.
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Najem moraš podpisat zunaj. Al pa zunaj plačat polno ceno.
Citat:
V primeru da se na trgu pojavi nova, zmogljivejša baterija, vašo baterijo zamenjamo (po izteku najemnega obdobja, sklenete novo najemno pogodbo za novo boljšo baterijo).