Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Za tako oskubljen voz je predrag. Ne vem no, če bi že kupil tak voz ootem naj imavsaj nekaj opreme. Črne nalepke in črna alu platišča mi nista na prvem mestu... recimo asistenčni sistemi, senzorji, led luči...
Danes vem več. SpaceClassa se ne bo dalo naročiti vsaj do konca februarja in to me malo moti. Ker konec februarja bodopa rekli konec maja. Naj bi bila pa cca 35.000 s skoraj vso opremo, ki jo imajo.
Multivan Family Comfort 2.0 110kW DSG pa bi lahko dobil za nekih 38.000 ja. Samo smo spet tam - malo boljši radio kot je v originalu, nima pa niti tempomata.
Katalogi slovenskih prodajalcev avtov niso vredni pol kozarca tople vode.
Narocis opremo ki jo vidis v katalogi naslikano, dobis pa nekaj drugega kar sploh ni v katalogu nikjer naslikano.To velja za Forda.
Sedaj vidim da tudi VAG ovc ni nic boljsi.
vagovci imajo interne akcijske pakete, samo pol pozabijo napisat na splet. Za ziher se sprehodi do enega salona. Vrtač v Kranju ima kar nekaj na zalogi, tak da pojdi na eno kavo tja.
Tako je. Family je ubistvu nek akcijski paket na osnovi Comfortlina. od časa do časa imajo omejeno količino vozil po dobrih cenah. Pojdi do kakšnega prodajalca pa povprasaj.
Ne vem kje tebi info da je treba čakat do februarja za naročilo Spaceclassa, jest sem ga naročil decembra in obljubljeni rok dobave 15.marec 2018. Pa par Rensult dilerjev jih ma že na zalogi. Malgaj Asp itd... sam sem vzel vse mozne kombinacije opreme razen usnja, 145KM motor, takratka verzija 2xdrsna vrata, cena 29600 z ddv. Tko da ne vem kje ti dobivaš informacije.
Drugače pa je razlika v opremi minimalna. Renault ima gretje sedežev, senzor da dež in indikator tlaka, je pa ročni menjalnik. Pa ima navigacijo oz. malo boljši radio.
Renault nima gretja in senzorja, ima pa avtomatski menjalnik.
Predvidevam, da je srce za Multivana, razum pa za SpaceClass.
Če bi jaz imel toliko na razpolago za avto, bi se verjetno stegnil do Multivana z ročnim (SpaceClass itak ne dobiš z avtomatikom). Je le Multivan. In to govorim kot lastnik Trafica
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.