Renault Trafic problem

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Evo ga....trnutno deluje....smo zamenjali kos in izpraznili sistem oziroma ga napolnili z nafto ker je šel zrak noter in zdaj zadeva deluje.
Je bil kriv regulator na pumpi.
Zanimivo je pa to da niso na treh uradnih servisih našli nič ker samo priklopijo tisti računalnik in tam ni vse skupaj nič.
Mi je našel en lokalni mehanik brez nobega računalnika kaj je narobe.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Renoje hebe marsikaj
10.gif

Marlboro

Pripravnik
18. apr 2012
83
0
6
Francoz kot francoz, v tretje sem se že nafukal. Na cliotu šlo vse kar je možno, več kilometrov na avtovleki kot v normalni uporabi, še rezervna guma mi je med vožnjo odpadla. Res WTF!? Megane isti drek, no ja vsaj zgledal je in bil poceni s tem da so še nosilci motorja pokali ob normalni vožnji. Zdaj imam berlingota.. Auspuh padel dol, fedri pokajo, ko majo dežja zapade po enem cilindru laufa, centralno crknil, od 4ih ključavnic samo še eno lahko s ključem odprem (klučavnice po 10ih letih zarustale), barva je abšlesana kot da bi ga imel 115 let na soncu, vsi ležaji fuč.................... Res da so to nizkocenovni avti, ma to ni A od avta. Prokleti sekreti!

Edino kar je renault spacal skupaj kot se zagre so masterji 2,.5 ( to pa je delavna živina, kapo dol) in pa 1,4 energy motorji v starih cliotih, 19kah... Verjetno so še tiste ki so to skonstruirali odpustili, ker jim je zaslužek na servisih padel, in prodaja novih delov! Prokleta jajca in nihova politika.

Prav iritirajo me. Voznike teh skropucal pomilovalno gledam, smilijo se mi,

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Hudica...zdaj vsaj pelje, sicer cuka ampak gre. Me zanima kaj bodo na servisu zdaj odkrili z njihovim računalnikom.

Najraje bi zamenjal motor pa dal od kake druge firme.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Saj bi ga zamenjal samo je letnik 2002 in ima samo 100 000 kilometrov....kdo mi bo verjel da jih ima toliko in kako malo bom dobil zanj.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Če je tako, se ti ga res ne splača prodati.
Če se bo cukanje ponavljalo zamenjaj mehanika. Pa ne mislim zato, da bi kterga zaničeval, ampak mu kakšna ideja pade...itd.
Sem imel podobne težave in mi je eden menjal vse živo... nič boljše.... drugi še nekaj več.... tretji je pa el. kable zamenjal in eno svečko, čeprav so bile vse menjane in očitno ena kot nova ni delovala. Zdaj dela BP

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Hm...ne vem...sem ga vozil okrog 100 kilometrov ne glede na to da je svetila lučka stop in je utripala lučka motorjain je kombi delal normalo oziroma ga nisem vozil čez 2200 obratov. Preden pa je crknil pa sem ga gnal tudi na 3500 in takrat je pocukal oziroma v taki vožnji se je zgodilo. Potem ko je sam od sebe crknil in ko sem ga ponovno prižgal pa sta svetili ti dve lučki.
Zdaj si mislim da je nekaj narobe z dotokom goriva ko je potreba po velikem pritisku ampak nisem mehanik in nebi vedel kaj bi bilo lahko krivo.
Ima kdo kako idejo kaj bi blo to. Je pa dizel 1,9 dci , 100konjev

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Evo ga...rešeno...kombi deluje....kriva sta bila dva senzorja....Čisto slučajo v brezzveznem pogovoru ko se je delal servis za lacetija se je mehanik ponudil za popravit kombi ker da imajo oni takega doma in je bilo rešeno v par dnevih...vse skupaj me je stalo 500 euruv s tem da mi je zamenjal zadaj zavore ,diske in vse kar spada zraven.