Citat:
Uporabnik hermann pravi:
reno kot reno, vedno jim uspe zajebat kakšno malenkost.
O ja, počne. Z DSG na milimeter proti steni parkirat je zabavno.Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Se pravi slab dual clutch. DSG tega namreč ne počne.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Talisman me prav ob živce spravi. Tako dobra zasnova in osnova, potem jo tako zj... pri podrobnostih. Kot da ni sredi finalnega razvoja nekdo rekel "dost je, zmanjkal cajta, tak gre v salone" ... R-Link, nekateri materiali, podrobnosti kako stvari delujejo (recimo aktovni tempomat, ki del asamo med 40 in 140 na uro) ...
No ja, v naslednjem AM bo primerjlac Talismana, Passata, Suaprba, Mondea, Mazde6 pa i40. Bo vse jasno.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Mondeo je pa bolj kot ne pogreb...
Naslednji četrtek.Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Talisman me prav ob živce spravi. Tako dobra zasnova in osnova, potem jo tako zj... pri podrobnostih. Kot da ni sredi finalnega razvoja nekdo rekel "dost je, zmanjkal cajta, tak gre v salone" ... R-Link, nekateri materiali, podrobnosti kako stvari delujejo (recimo aktovni tempomat, ki del asamo med 40 in 140 na uro) ...
No ja, v naslednjem AM bo primerjlac Talismana, Passata, Suaprba, Mondea, Mazde6 pa i40. Bo vse jasno.
Mislim da ni težko uganit kdo bo zmagovalec. Tudi za drugega ni kaj dosti dvoma. Zanima pa me če bo Talisman prehitel vsaj ostarela i40 in Mazdo 6.
Kdaj pride revija?
Zaslon od Sync3 je kar lepo velik. Zadnje senzorje se tudi dobi.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Mondeo je pa bolj kot ne pogreb. Pa kdo še kupi kračo v rangu Mondea brez zadnjih park senzorjev in zaslonom multimedieje velikosti iPhone 5?
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
O ja, počne. Z DSG na milimeter proti steni parkirat je zabavno.
Dva dvosklopčna, ki sta tu dobra, sta fordov in od Kie 7-stopenjski.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi: