no ja, picasso je bil revolucionaren in timeless. Tole je pa... Hm...Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Vozis se pa noter al ga parkiras v dnevno.
Sicer pa se mi zdi po obliki tko 'revolucionaren' kot pred leti prvi Picasso.
js pa 185 65 15 na xsari. 240 z menjavo za 4 najboljse gume. Pa v xsari picasso mam za razliko od tegalga gravza 3 zice zadaj pa nenadjebljiv 2.0 hdiCitat:
Uporabnik Garfildd pravi:
hehehe, vedno se komplicira z detajli ki so pomembni samo 1% uporabnikov in začuda so vsi ti čudaki prav na Alterju
jaz sem zadovoljen ker ima na trenutnem vozu 205/55/16, ker so dosti ugodne gume in tudi vožnja je bolj udobna/mehka...
Citat:
Uporabnik map pravi:
Ni imel tudi peugeot nekaj takega v kombinaciji z dizlom, pa se stvar nekako ni prijela.
Ne vem kaj teb ni jasn. Seveda ima tri zice zadaj in lahko vsakega posamezno ven vzameš. To imajo vsaj zadnje tri verzije senika.Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
A ima tri posamicne sedeze? Nima. Lahko das srednji sedez ven, da nalozis smuce?
(Ne) Preglednost se vidi na dalec.
Izgleda pa ko slaba kia...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
Ni imel tudi peugeot nekaj takega v kombinaciji z dizlom, pa se stvar nekako ni prijela.
Ne, PSA je mel klasični hibrid z dizlom. Bo se verjetno prijel, če ne bi mel cukomatika noter.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
nagradno vprašanje: koliko sedežev je na sliki?
sicer pa koga bk koliko stanejo gume. 20 colske gume za scenica so čisto primerno poceni glede na cene gum ostalih primerljivih novih avtov. če te boli 130€ (trenutno) za gumo, te boli tudi 20k+ za avto in 700€ na leto za kasko. pač če te vse to boli si ga pač ne moreš si privoščit. s tem ni nič narobe - narobe je če zato pljuvaš.
o preglednosti pojma nimaš, ker ga še nisi videl od blizu
Citat:
A ima tri posamicne sedeze? Nima. Lahko das srednji sedez ven, da nalozis smuce?
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Ne vem kaj teb ni jasn. Seveda ima tri zice zadaj in lahko vsakega posamezno ven vzameš. To imajo vsaj zadnje tri verzije senika.Citat: