Temu bo pa treba spomenik postavit: Dosegel 200.000 (skoraj) brez izrednih sevisov.Citat:
Uporabnik Mr_Fizl pravi:
Jest mam pa očitno res srečo z renaultom, ravno tako dCi mašina 200kkm pa še kar kleplje letnik 2002, dve zadevi ki sem jih moral poštimati izven rednih servisev in sicer IC ki sem ga sam poškodoval in pa regulator oz senzor tlaka goriva. Se pravi da ga morm še kar naprej božat.
Veš kok jih je še, pa "ti" ne vešCitat:
Uporabnik sad pravi:
Temu bo pa treba spomenik postavit: Dosegel 200.000 (skoraj) brez izrednih sevisov.Citat:
Uporabnik Mr_Fizl pravi:
Jest mam pa očitno res srečo z renaultom, ravno tako dCi mašina 200kkm pa še kar kleplje letnik 2002, dve zadevi ki sem jih moral poštimati izven rednih servisev in sicer IC ki sem ga sam poškodoval in pa regulator oz senzor tlaka goriva. Se pravi da ga morm še kar naprej božat.
Torej si hotel povedat, da se na Renault dizle lima v povprečju več bedakov kot pri dizlih ostalih znamk? In pri vseh ostalih znamkah pa vse dizle lepo ujčkajo, itd. Namreč to pa prvič slišim.Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Folk ne zna dizlov vozit in negovat potem je pa renault kriv, sicer seveda tudi sami crknejo kljub pravilnem ravnanju, ampak tako hudo pa spet ni kot tule pišete. Nisem pristaš dizlov ampak glede na to da se okoli vozi veliko dcijev letnikov 2002-2006 potem nekaj mora bit na tem da ni samo renaultov dizel agregat kriv. Poznam človeka ki je imel 1.9dci, vsakič ko smo odhajali že na parkingu na 4k hladnega, potem pa naslednjič "renault dizli so jajca".....Že zdrava pamet govori da servisov na dizlu pač ne delaš na 30k pa tudi če tako piše v knjižici...
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Se kar za glavo držim, ko berem o super duper varčnih in poceni dizlih !
Sam se vozim z bencinsko požrešno kravo od BMW ja in ja kljub mestni porabi 11 l je avto neverjetno res neverjetno poceni, saj se nikoli z njim nič ne dogaja, prava žalost samo olje, filtri, kake zavorne ploščice ( pa še to sila redko) pa gre.
Res žalost tale Renault, žena ima bencinarja 2 leti starega 1,6 motor, no na srečo oma 5 letno garancijo z omejitvijo 100.000 km.
Kam pa svetujete peljati na servis, k pooblaščencu Renoja v Ljubljani na prvi servis pri 2 letih ???
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
p.s. za kazen bom danes pri 140km/h šaltal v tretjo, da bo vidu kdo je šef...jebo mu bog pas m....