Cinosanapt
videl sem tvoj backup in mislim, da je zdaj zadeva dokončno jasna. Kolikor sem videl, imaš v mapi NNG, ki se je nahajala v \Storage card4\, vse kar je potrebno, torej tudi najpomembnejši del, ki smo ga iskali, to je nngnavi.exe
v sys je samo tale entry:
[device]
type="lge_ulc"
kar pomeni, da ukaze jemlje iz datoteke lge_ulc.ini ki jo najdeš v \NNG\data.zip\config\devices\
druga posebnost pa je SAVE mapa, ki ni v rootu NNG mape, temveč je na \storage card 2\NNG\
torej vse kar rabimo je, da nekdo skreka nngnavi.exe in zadeva rešena - potem samo menjamo exe file in delovali bodo zemljevidi s pašnika. Lahko pa zdaj enostavno probaš s kašnim obstoječim Primo paketom in samo uporabiš tale sys:
[debug]
nortc=1
[rawdisplay]
driver="gles"
screen_x=800
screen_y=480
[sound]
device=0
voice_volume=255
effect_muted=1
[tmc]
tmc_enabled=0
[sound]
ding=0
speaker_timeout=0
ebp_muting_interval=0 ; We set no timeout, and wait for system confirm before muting.
muting_inconsistency_check_interval=400
do_delayed_release=0
dev_buffer_size=2048 ; 90 ms buffers are enough, according to Marci
voice_channel_release_timeout=100
[modules]
IOS_TIME_SYNCHRONIZER="WIN32_OS_TIME_SYNCHRONIZER"
[rawdisplay]
vram_size = 24000000
[gps]
baud=9600
port=4
always_valid_gga_time=1
always_valid_rmc_time=1
torej mapo Primo preimenuješ v NNG in Primo.exe preimenuješ v nngnavi.exe. Dodaš zemljevide itd...nato pa mapo NNG skopiraš na USB ključek in ga preko wince namizja (zdaj, ko do tja itak že znamo) zamenjaš z obstoječo originalno NNG mapo, ki se nahaja na \Storage card4\ Če jaz kaj vem, bi tako moralo delat brez problema - teoretično! Storage card 2 pa ne rabiš nič spreminjat..v skrajnem primeru samo pobrišeš mapo Save (prej seveda narediš backup), da ne bo v konfliktu z drugo verzijo prima.
Pripravljen paket imaš na ZS, vendar kot vedno opozarjamo - Vedno vse delate na lastno odgovornost, saj smo tukaj še v neznanih vodah in lahko gre vedno kaj narobe!