Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
jaz sem že pred nadgradnjo zbrisal par map. ko še nisem imel v2.0.9 ko sme nadgradil na 2.0.9 nisem mogo niti zbrisat niti dodat mape
sedaj ko pa je nova nadgradnja 2.1.0 pa deluje vse
dodal sem radarje v kml. dat. in dodal par map tak oda sedaj imam slo cro srb nem. at. pač te mape ki jih rabim
Jaz sem zraven avta dobil celo kartografijo EU. ker sem vzel nek dodaten paket.
V originalni verziji dvomim da bi bil, lahko se pa kateri od vas igra in poizkuša fržat različne dele ekrana v različnih menijih, morda komu uspe najti skriti meni
Ker mi pišete sporočila na privat glede EU karte naj povem to:
Jaz ,ko sem naročal dodatno opremo je že v dodatni opremi bila karta EU tako, da je nisem rabo posebej kupit na netu.
Danes prvleko rjo od Cliota IV ((o: ...nisem še niti uspel pogledati katera verzij je naložena...imam vprašanje za začetek...kako je tu s POI točkami, se lahko nalagajo in kako točke, ki jih delata popotnik in Snecer, ali je tudi to treba plačat...trenutno imam naložene karte Adriatik, nekako nisem še pripravljen dati 90€ za Evropo, ko bo pa sila potem pa mi ne bo preostalo drugega kot se izprsit...Hvala za odgovore ((
Hvala Snecer,,,torej potem je POI sploh brezveze nalagati?...se kje na netu da dobit pretvornik da tvoje datoteko pretvorim v .kml?...ali bom spet moral za pomoč prosit popotnika?...Hvala!
@Snecer...vidim, da imaš tudi sam novega Clio-ta...POI točke naložiš na ključek s program katerega povezavo si dal nekaj strani nazaj?...koliko sem tvoja navodila pogledal najprej dam USB ključek v avto nato PC potem pa spet avto?....še eno butasto vprašanje kakšne velikosti USB ključek je maksimalno velik meni 32GB ni prepoznali in ali mora biti formatiran fat32 ali ntfs oz. je sploh pomembno kateri format je??...Hvala za odgovore (
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.