Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ok.. rad bi še slišal kak drug komentar ne samo tvoj.
Moj namen posta ni bil primerjat Thalio in Dacio ali klasificirat po karavanih ali drugih izvedbah. Bistvo je nesposobnost oblikovalcev neglede na izvedbo. Get it?
cena 13.000 do 17.000.
za družinsko vozilo ugodno. so pa tudi ugodnejša. tekmeci 207 SW, dacia logan, fabia combi, pa mini clubman, ki pa je klaso višje po ceni.
meni se dopade, ni pa pojem lepote. 50% večji prtljažnik kot navadni clio.
Citat: Uporabnik MrDaco pravi:
Ok.. rad bi še slišal kak drug komentar ne samo tvoj.
Moj namen posta ni bil primerjat Thalio in Dacio ali klasificirat po karavanih ali drugih izvedbah. Bistvo je nesposobnost oblikovalcev neglede na izvedbo. Get it?
Si zdaj zadovoljen z ostalimi odgovori? Kot, da moj ne bi bil dovolj?
Primerjaš uspešnost clia karavan s thalio? Govoriš o (ne)sposobnosti oblikovalcev? Tudi o tem bi lahko diskutirali, a še najbolje bi bilo, da pustimo času čas, in da se pokaže, kako uspešni so bili ...
Thalio in Dacio pa sem primerjal zato, ker je to edina smiselna primerjava (resda pa ne paše v kontekst, tu ti dam prav).
Potem zgleda da imam pa jaz slab okus, kajti meni je zadek grd kot sto hudičev. Spredaj je itak običajen Clio, zadek je tisto kar me je šokiralo. Očitno bo vseeno našel precej kupcev.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.