Reklame ... pa kdo si jih zmišljuje ???

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Mislm, ... mentalni samomor !

Gledam (OK, ne gledam, opažam) TV reklame v zadnjem času, pa ne vem, a se delajo norca z nas, al kaj?
Tolk glupih, pazi, GLUPIH reklam pa še ne !
Evo, zmagovalna je tista nova od Tuša, ko nekdo dirigira ! Odklop !!
Da ne govorim o tisti z bizonom, gre za nek lim. Ajoj ! Pa čaki, a smo res tko naivni, a nas še nič ni izučilo?
So še, pa se ne spomnim ...
So tudi gledljive. Npr. dobra je naprimer tista za Renoje, več njih (OK, Reno ni ravno na dobrem glasu na Alterju, ampak gre za reklame).

Kje so dobre, stare reklame, pa čeprav za prašek ???

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
" Kdo je tisti fant. Kako je čedn, pa še novo srajco ima!"

"Ni nova"

" Kako veš - glej kako je črna!"

" Oprana je s Perwolom black magic!"

In sred gledališča potegne vn prašek!
uf-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Že kako leto se vrtijo skoraj izključno reklame za Schwarzkopf, vse po istem kopitu, prav živce najedajo.

Ena bolj bednih je nova za Mercator, ko folk brez posluha recitira neke bedarije na podlago od pesmi "Dodirni mi koljena".

Zmagovalna v kategoriji "fail of the year" je pa itak ta nova za Lekadol, ko ena mama preoblečena v Supermana pristane v avtu na zadnjih sedežih in z izjemno tečnim glasom vrešči nekaj o Lekadolu.

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ena bolj bednih je nova za Mercator, ko folk brez posluha recitira neke bedarije na podlago od pesmi "Dodirni mi koljena".
/quote]

Ja, ta je tudi na radiu. Spustijo celo pesem. Saj je dolga skoraj kot normalne pesmi...
bonk.gif
Ne vem, mene kvečjem odbija, da bi šla kaj kupit v Mercator.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
A daj no. Niso reklame vse bolj butaste, ampak ti počasi odraščaš. Se vidi, da si prišel v puberteto, vse ti je bedno, vse te moti, noben nič ne ve,...
S starši se tudi že kregaš?

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
AHAHAHA, sam res
hysterical-1.gif
Lekadol podn...

"Rada imam push up. Ampak push up za moje lase!" ahahahaha
13.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ko me je par mesecev nazaj ušlenilo v križu, sem bil pisiljen gledat TV. Ej, to ne moreš verjet. V enem bloku reklam (v vsakem bloku jovo na novo), so bile 4 (štiri) različne reklame samo za barvanje las.
shocked-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Aja še to. Razlog da od radiev niti Vala202 več ne poslušam v avtu, pa je nova reklama, ko se dva težka štajerca pogovarjata o nekih infond skladih.
jezen.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
" Kdo je tisti fant. Kako je čedn, pa še novo srajco ima!"

"Ni nova"

" Kako veš - glej kako je črna!"

" Oprana je s Perwolom black magic!"

In sred gledališča potegne vn prašek!
uf-1.gif

Ta je tud huda, ja . Mislm, "huda".
Zgleda, da bo treba v gledališče z ruzakom hodit ...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Meni je zelo nenavadno, da ko se doma popackam in pridelam grozen madež, se ne prikaže bejba v roza majčki z napisom Vanish. V reklamah se to zgodi vedno.

Pa un Pervol na predstvi tudi zmaga.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Očitno te reklame ki vam gredo tako na živce dosežejo svoj namen, saj ste si jih zapomnili in govorite o njih...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Ja, sam kupla pa še nism nikol. Jeb.eš tako reklamo, ki ne pospešuje prodaje
stupid-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ne bi rekel, da je namen dosežen.
Recimo, za Renoja mi je všeč reklama, pa ne bom dons popoldan teku kupt enga sam zarad reklame ... kapiš?

ON: ravnokar je bla na VAL 202 tista "dodirni mi kolena" ...

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Una z bizonom je še med najboljšimi, je vsaj malo duhovita...

Cilj reklam pa je, da ti zlezejo v podzavest, da ko boš naslednjič kupoval črno srajco in se boš bal, da bo obledela, boš mami naročil (namenoma ne punci, ženi ali bohnedaj, da bi pral sam), naj ti kupi uno zadevo, ki jo potegne una punca sredi gledališča... pa ko boš razmišljal, kateri šampon kupiti, boš verjetno izbral tistega, ki v reklami prikazuje najlepše lase...

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ne gre za to, kaj bom kupil. Govorim o tem, kako reklame lahko najedajo ! Da ne govorim o zavajanju kupcev.
Tkole se zmenva: prideš k meni, pa mi montiraš polico s temle kitom od bizota, pa ne bom nič gor postavu, pa da vidmo ...

Torej, ne govorim samo o slabih, res slabih reklamah, pač pa tudi (!) o zavajanju kupcev.
Pri praških je itak jasno, da vsi odpravijo vsaj 99, 999999 madežev. Ampak smola, meni jih ne. Aja, gotovo sem med tistimi 0,000001 %, ki majo smolo ...

Doumeš zdaj, da ne gre na splošno za to, ali mi reklame zlezejo pod kožo al ne, temveč zato, ker so BUTASTE, ZAVAJUJOČE, ... tudi nekreativne.

Poglej si malo tujih reklam na youtubu, pa boš vedela, o čem govorim ...

Nazadnje urejeno:

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
KSZ
te reklame so tako bedne, sa si zapomnim samo to da so bedne. niti si ne zapomnim za kateri proizvod gre, tako da je učinek ravno nasproten
značilno za vse reklame za pralna sredstva pa je, da neko žensko bitje naenkrat nekje ( vrt, avtobus, gledališče, ulica itd ) potegne odnekod tisto pralno sredstvo. me prav zanima ali vse babe sabo nosijo vedno paket evojega priljubnega planega sredstva...

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
To je tista, ko bizon napade bizonko, pol se jima pa rodi mala zebrica ....
evil.gif

Govora je o kitu.

Aja, ker si ravno ti, Dotka (dodatna razlaga) ... govora ni o kitu v morju ... ampak o tistem kitu, s katerim lahko kaj pritrdiš ...naprimer silikonski ...

Nazadnje urejeno: