registracija delovnega časa - programi in oprema

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
zanima me ali kdo pozna programe in opremo za registracijo delovnega časa - razlike - prednosti in slabosti med ponudniki, za osnovno registracijo v proizvodnih podjetjih npr.: Špica, Četrta Pot, Jantar

Jantar je med ponudniki tudi 1x cenejši od prvih dveh za enako registracijo in me zanima ali ima kdo informacijo oz. izkušnje? Predlogi?

hitcher

Pripravnik
19. jul 2007
164
2
16
Poznam in uporabljam Jantar - precej simple zadeva ko se naučiš, helpdesk je pa tudi zelo odziven.
Nisi pa povedal:
- koliko zaposlenih
- kolikor raznoraznih kontrolerjev
- koliko ur za ''štemplanje'' itd..
Malce več povej pa bo.
Aja - trapasto imajo narejeno zaščito programske opreme, če uporabljaš virtualno okolje v clustru moraš vedno če
virtualko premakneš drugam - znova incializirati serijsko številko, vendar tega najbrž ne počnete dnevno/tedensko

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
zaposlenih 100 oseb, enkrat bo mogoče 150.
proizvodno delo - 3 izmenski urnik
beleženje rednih ur, popoldanskih, nočnih, nedeljskih
pa seveda bolniške odsotnosti in dopusti
ob tem še beleženje nadur, ki se jih da v mesecu koristiti
to potrebujem, nič posebnega, pa potem vse to avtomatsko preneseno v programski modul plače - Vasco
predvidevam, da zadošča za tako število ljudi en terminal, kot pri drugih ponudnikih

zanima me v čem so slabši od drugih če sploh so - kje so razlike

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Mi imamo od Zarje in smo zelo zadovoljni.

Spica je pomojem razred zase, ampak so dragi.

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.214
113
Glede na moje izkušnje ni Jantar nič slabši od ostalih sistemov. Vsaj pri sistemih "normalne" velikosti. Morda so razlike pri kakšnih glomaznih konglomeratih.

Kvečjemu imajo prednost zaradi fleksibilnega licenciranja. Kolikor vem, nič ne komplicirajo, če imaš 100 zaposlenih, 150 ali pa 300.

hitcher

Pripravnik
19. jul 2007
164
2
16
Mislim, da ti bo Jantar dovolj za toliko oseb..
Tudi izvoz v Vasco-ve programe ni problem.
Pa kar Robija vzemi pri Jantarju - je fejst možakar pri njihovem poslu, ti bo vse uredil brez skrbi.

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Mi uporabljamo SAOP, super zadovoljni. V prejšnji službi smo imeli SAP.. Tudi brez težav. V vseh primerih itak plačuješ support ... Jantar je ok izbira, naj vam služi
smile-1.gif

G_Rega

Zelenc'
6. jul 2011
2
0
1
Preverite www.registracijadelovnegačasa.si. Je še ceneje od Jantarja in ogromno referenc.

lp
Grega

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Eni od redkih v Sloveniji, ki imajo lasten razvoj sistemov za registracijo delovnega časa, so pri G-Rega . Lastnik je pred mnogomi leti vodil razvoj registracije pri Jantarju. So verjetno edini, ki z veseljem prilagajajo sistem željam stranke. Ne bo ti žal.
cheer.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.637
1.224
113
Celje
Za G-Rega tudi jaz potrdim, da deluje kot mora pri 250 zaposlenih in 7 lokacijah za "štemplanje". Fleksibilen in tudi na suport nimam pripomb.