Reg. tablice

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Bližajo se nove kazni pa me zanima a je kaka mešanica za tblice kje bi pač motilo al laserski senzor al pa če te slika da se se reg. številka ne bi videla! Pa tisti ki mislite pisat da se je najbolje držat omejitev ne rabite molarizirat ker vse kazni za hitrost sem dobil na avtocesti al pa na mestih kjer je omejitev 90! Pa čez tablico ne bi dajal kake folije? Ker teh pritožb sem se že naveličal pisat po istem kopitu!

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Vožnja po predpisih se nam bo nekako mogla vtisnit v podzavest. Če se lahko vozim po tujini po predpisih nevem zakaj se nebi še doma.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
tega kolikor vem, ni.
edini, ki pomaga, je scrambler signala, ampak je prepovedan. če te dobijo z njim, te bo verjetno ustavil, ker mu bo skoz javljalo napako pri merjenju in če bo pregledal avto, sledi kazen.
kolega je lih v zadnjih treh mesecih danes že tretjič plačal. na celovški seveda. trije policaji v navezi. pravi en, ki je lih nehal pisat nalog sodelavcu: "okej, sem fraj, daj novega s ceste potegni". ni mogel verjet svojim ušesom.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
kolega je lih v zadnjih treh mesecih danes že tretjič plačal. na celovški seveda. trije policaji v navezi. pravi en, ki je lih nehal pisat nalog sodelavcu: "okej, sem fraj, daj novega s ceste potegni". ni mogel verjet svojim ušesom.
ja in.....če bi se vsi držali predpisov nebi mogel nikogar "potegnit s ceste", ni tako?
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
zakaj pa ne lovijo cefurjev na skuterjih in pijanih hondasev med vikendom ob 2h zjutraj, ki ne poznajo niti rdece luci? ker NE UPAJO! najbolje je mamice ustavljat, ki vozijo 65 namesto 60

prekleta golazen
10.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik predator pravi:
ja in.....če bi se vsi držali predpisov nebi mogel nikogar "potegnit s ceste", ni tako?
smile-1.gif

Upoštevaj, da v tem stavku eni vidijo le :

ja in.....če bi se vsi ....................... nebi mogel nikogar "potegnit s ceste", ni tako?

wink-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Dolga leta sem živel ob Celovški in lahko ti povem da so kontrole bile med vikendi kar pogoste, tudi motoriste so lovili samo jih je pač težko ujeti......najlažje bi jih bilo tako, da bi stniger-je raztegnili čez cesto pa jim gume prerezali samo kaj, ko bi se potem motorist ubil, njegova familija bi tožila državo (policijo) doblia tožbo in posledično bi še kak policist ostal brez službe.

In na Celovški so ponavadi šele pri 68ustavljal, ker ko smo bili mlajši smo vedno zraven policsita stali in gledali ko je meril, pa nam ni bilo jasno zakaj pri 68km/h ustavlja
grin1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
jaz tudi in si prav povedal, si zivel. sedaj je drugace. in vecji kaos, glede zenske imas pa prav, ustavljena je bila zaradi 67kmh, ne 65
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
To z raznimi motilci mi je jasno jaz sem mislil bolj na nekaj da bi tablico poškropil al pa kaj podobnega nebi paje z kako folijo al pa drugimi stvarmi prekrival! a mislite da je žarek od laserja odporen na vse?
confused-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ne bova se prepucavala zdej tuki, uglavnem vem kdo so galvni akterji za delat p*zdarije z motorji par jih tudi osebno poznam, ampak nima veze.....hotel sem ti povedat samo to, da policaji si UPAJO njih loviti samo ponavadi ni končnega učinka oz. jih ne ulovijo.
Jim pa občasno zasežejo kak motor, to je pa tudi vse

Tako je in tako bo še naprej (razen če naravna selekcija poskrbi za njih) pa če se na glavo postaviš
smile-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
To da bi z nečem pošprical pa neke folije limal gor ti ne bo pomagalo čisto nič.

Kaj se res ne da nikomur več vozit po predpisih in samo gledate kako bi policiste okoli prenesli
confused-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Problem je ko so v zasedi tam ko je omejite 90 pa po možnosti kaj ravnega pa prehitevaš šleparja ko že 30 min za njim voziš pol pa ti tam nekaj bluzi kok nevarno voziš! Čez tablico itak mislim da ne smeš kaj lepit (bi jih vsi zakrili) rabim nekaj kar bi slabo delovalo na laserski merilnik? Po naseljih pa v bližini šol vozim po prepisih sem prej pa bom tut zdaj!

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Potrebuješ neko snov katera absurbira žarek ,kot goba vodo.
Poročaj!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Trenutno res testiram eno zadevo ko bo kak rezultat javim! Če pa ima kdo še kako idejo pa naj kar napiše!

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Trenutno res testiram eno zadevo ko bo kak rezultat javim! Če pa ima kdo še kako idejo pa naj kar napiše!
Če v tednu dni ne uletiš na radar, potem deluje?
hysterical-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Na žalost bom moral na radar priletet da bo test potrjen ali ovržen! Enim je res vseeno jaz pa sem se že naveličal eno in isto pritožbo pisat se me bo sodnica počasi naveličala gledat in poslušat iste izgovore sam pomagat si pa nič ne more ker zakon je pa zakon jaz ga pa tut nisem pomagal pisat da je tak čuden!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Na žalost bom moral na radar priletet da bo test potrjen ali ovržen! Enim je res vseeno jaz pa sem se že naveličal eno in isto pritožbo pisat se me bo sodnica počasi naveličala gledat in poslušat iste izgovore sam pomagat si pa nič ne more ker zakon je pa zakon jaz ga pa tut nisem pomagal pisat da je tak čuden!
Zakaj bi opustil metodo, ki deluje ?
smile-1.gif

Lahko še nam poveš.
wink-1.gif

(oziroma "predaš")

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če se neboš držal omejitev, najbolš da si nabaviš nagrobno tablico z že vsekanim svojim imenom na njej.
Ti ne bo treba več pritožb pisat.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Lahko bom predal naprej ko bom vedel ali deluje ali ne!
Pa še tebi stardec pri 90 km/h kot je omejitev bi lahko pol vsi tvojo tablico meli ker večina je pri čelnem na tej hitrosi lahko mrtva tako da tvoje mnenje ne vzdrži!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Pa tisti ki mislite pisat da se je najbolje držat omejitev ne rabite molarizirat ker vse kazni za hitrost sem dobil na avtocesti al pa na mestih kjer je omejitev 90!
Ne rabiš ti govort da je bla AC pa 90 omejitev tam kjer so te policaji ustavli in kaznovali, ti raje povej kolk si ti peljal preveč, takrat ko so te polcaji ustavli!
Pa po pravici povej.