Referendum o rehabilitaciji računa jagababa

Uporabnica jagababa je bila blokirana.

• Pravilno. Ženšče se nima kaj vtikati v moške debate. Sploh če ima drugačno mnenje od moderatorja.

Glasovi: 15 53,6%
  • Zakaj že? Vsak ima pravico povedati svoje mnenje. Menda imamo pri nas demokratični sistem.

Glasovi: 13 46,4%

• Skupaj glasov
    28
  • Glasovanje je zaprto .
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa dobr, sej ni edina... pa tud ce bi bla, a za to si bannan?? in pol se se norca delat z anketo?? ccc...

kdo jo je pa bannal? taki neuravnoveseni osebki pa res ne morejo imeti takih pooblastil....

B81

22. jul 2007
37.619
10.912
113
Manipulatorska je zate, ker jagibabi ne zmoreš parirati v debati in si presrečen, ker je skenslana.

P.S. Joj kako manipulatorsko hočeš predalčkati:valjamse:

Parirat? Kaj si ti na tekmovanju tu al kaj?

BMK za jagobabo, sicer se tudi meni zdi, da je proti iziju hitro v toplicah, ampak ej... kje pa hodis po sredini na svetu? Vedno be malo sem ali malo tja. Ta forum pac ni promigrantski. Zakaj? Ker je pac vecina proti. A jebiga zdaj, imas MON za take fore.
Pa se enkrat, meni je vseeno za jagobabo, saj dopust v toplicah tudi enkrat mine.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
uf, velike besede...

promigrantski?? in da se ne SME govort v njihovo podporo??

kaksen je pa statut foruma? dvomim da je kje napisano, da se ne sme biti promigrantski.

to je kar vam na vasih zeljnikih zraslo...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.010
11.131
113
Več napak,. Jagababa je ded, uporabnik jagababa je moteč in je prav da je odstranjen. Rešeno.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

B81

22. jul 2007
37.619
10.912
113
uf, velike besede...

promigrantski?? in da se ne SME govort v njihovo podporo??

kaksen je pa statut foruma? dvomim da je kje napisano, da se ne sme biti promigrantski.

to je kar vam na vasih zeljnikih zraslo...

Saj mas prav, naj bi forum bil nevtralen, ampak ni. Isto ni nevtralen MON. In to je ok, vsak ima lastno voljo in izbiro. In gre kamor hoce.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ok, a to so prekrski za ban?

motec/a je kako?

razno zaljenje, sovrazni govor, itn, kar vidimo od drugih uporabnikov je pa ok, al kako??

resda nisem vec tok aktiven kle, sam kdaj je forum postal tako skrajno desnicarski?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pa tole napisano me moti:
"Menda imamo pri nas demokratični sistem."
Demokracija se neha, ko je treba red vzpostavit. Itak pa Alter ni medij z državno podporo, torej se ga demokracija pravzaprav niti ne tiče.

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Več napak,. Jagababa je ded, uporabnik jagababa je moteč in je prav da je odstranjen. Rešeno.
Neč ni ded. Ena starejša osamljena od vseh zapuščena najednica je, Zgleda kot da v reali nima nikogar za najedanje, ker vsi bežijo od nje.
Po eni strani se človeku kar zasmili, po drugi strani bi jo utopil v žlici vode, ko začne nategovat živec na svoj izvirni način.
( na enem forumu imam že dve leti ,,izkušenj z njo)

• Všeč mi je
Reactions: cappy

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Odbanat vse, temo prestavit v spam, kje ni vlade, pa reseno :)
ma problem nastane ker ti uporabniki potem letajo še v vse druge podforume in vsako temo zasmetijo.
Edino kar je temu jagadedcu treba "čestitat" je to da je ostajal v 3-4 migrantskih temah in samo tam smetil/a.

B81

22. jul 2007
37.619
10.912
113
Ti so isti, kot vegetarijanci in vegani. Nic mu ne reces, a on tebi najeda, ker ti jes meso. Ok hec, se mi zdi...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ksz
Tole je pisalo v obrazložitvi trajnega bana:

Izključeni ste iz foruma iz naslednjega razloga: Uporabnik onemogočen zaradi direktnega zavajanja, popolnega ignoriranja 6x ponovljenih zelo jasnih moderatorjevih navodil, zaradi spodbujanja nezakonitih dejavnosti ter zaradi suma, da gre za alternick nekega drugega trajno izključenega uporabnika..

Če se moderator prepozna v tem pisanju , bi ga res rad vprašal, od kod mu zgoraj navedeni podatki, da se je odločil, za kar se pač je..

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
ksz

Izključeni ste iz foruma iz naslednjega razloga: Uporabnik onemogočen zaradi direktnega zavajanja, popolnega ignoriranja 6x ponovljenih zelo jasnih moderatorjevih navodil, zaradi spodbujanja nezakonitih dejavnosti ter zaradi suma, da gre za alternick nekega drugega trajno izključenega uporabnika..

Če se moderator prepozna v tem pisanju , bi ga res rad vprašal, od kod mu zgoraj navedeni podatki, da se je odločil, za kar se pač je..

hmmm...od kod tebi te podatki? Sicer pa...fšečkam razloge :)

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
ksz

Zdaj sem čist zmeden
ampak tastara ni, ker bi jo spoznal
edino da imaš celo nabirko starih osamljenih babnic in se je v tropu znašla tudi Micka
to je preveč za mojo mojo možgansko celico, vdam se

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.