RedBull Stratos

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Tiskovka se začenja
hysterical-1.gif

1600424-Breznaslova.png

Priponke

• 1600424-Breznaslova.png
    1600424-Breznaslova.png
    293,1 KB · Ogledi: 91

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
če nimaš pogoja za stabilen let zaradi redkega zraka potem tut nimaš pogoja, da te začne ta isti zrak rotirat
Začel se je vrteti nenadoma. Tako kot sem napisal višje, tako si razlagam. Saj imaš na netu kar nekaj posnetkov letal, ki se začnejo nekontrolirano vrtet in se potem nenadoma stabilizirajo. Tako je bilo videti tudi pri Felixu.

Sicer pa je že iz poleta navzgor bilo dovolj očitno videti, da zračne mase na teh skrajnih višinah močno nihajo, tako temperaturno kot pri pritisku. Seveda so v obeh primerih absolutne vrednosti minimalne, a relativno so razlike očitno zelo pomembne.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Saj imaš na netu kar nekaj posnetkov letal, ki se začnejo nekontrolirano vrtet in se potem nenadoma stabilizirajo. Tako je bilo videti tudi pri Felixu.

confused-1.gif

Prvič slišim za taka letala... pa ti povem, da če se to zgodi, da se nekontrolirano vrtijo je to zato, ker izgubijo vzgon na enem krilu in letalo pade v vrij oziroma kovit in če se pilotu uspe izvlečt iz tega je to samo zato, ker nekako uspe vzpostavit vzgon na obeh krilih.

sem mal prebrskal zakaj naj bi ga vrtelo okoli vertikalne osi in je to verjetno zaradi udarnih valov, ki nastajajo, ko objekt (v tem primeru tudi subjekt hehehe) pride do hitrosti zvoka

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ma ja, ljudje se takoj počutijo ogrožene, če jih kdaj popraviš ali skritiziraš...takoj mislijo, da jih napadaš in se postavijo v obrambno držo

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Prav imaš, branil sem se, ker sem se počutil ogroženega
tongue-1.gif
(S tem sarkazmom pa skrivam svoje strahove, ne?)

Kakorkoli, prenos so prekinili, tak da je celoten posnetek (skoraj 8 ur) na voljo tukaj:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Prav imaš, branil sem se, ker sem se počutil ogroženega
tongue-1.gif
(S tem sarkazmom pa skrivam svoje strahove, ne?)

ne-ne-1.gif

s tem sarkazmom kažeš na nepredelan ojdipov kompleks