Začel se je vrteti nenadoma. Tako kot sem napisal višje, tako si razlagam. Saj imaš na netu kar nekaj posnetkov letal, ki se začnejo nekontrolirano vrtet in se potem nenadoma stabilizirajo. Tako je bilo videti tudi pri Felixu.Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
če nimaš pogoja za stabilen let zaradi redkega zraka potem tut nimaš pogoja, da te začne ta isti zrak rotirat
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Saj imaš na netu kar nekaj posnetkov letal, ki se začnejo nekontrolirano vrtet in se potem nenadoma stabilizirajo. Tako je bilo videti tudi pri Felixu.
http://www.rtvslo.si/svet/foto-kdor-visoko-leta-in-zelo-hitro-pade-je-nadzvocni-felix/293567Citat:
Prebitje zvočnega zidu pa prinaša tudi tveganje. Na voljo namreč ni bilo natančnih podatkov, kako se v takšnih okoliščinah obnaša človeško telo. Znanstveniki so se bali, da bi ga udarni val, ki je šel ob tem skozi njegovo telo, vrgel iz ravnotežja v nenadzorovano vrtinčenje, med katerim bi lahko izgubil zavest.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Podrl je zvočni zid.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Podrl je zvočni zid.
podre se babo, podre se berlinski zid... zvočni zid se pa prebije
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Podrl je zvočni zid.
podre se babo, podre se berlinski zid... zvočni zid se pa prebije
Citat:
Prav imaš, branil sem se, ker sem se počutil ogroženega(S tem sarkazmom pa skrivam svoje strahove, ne?)