Citat:
Uporabnik krko pravi:
Vrhnika z okolico:
Rdeč Clio
Tega bi res že lahko zamenjali. Prav bode v oči.
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Vrhnika z okolico:
Rdeč Clio
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Moja opažanja v zadnjem letu
Ljubljana:
Roomster rdeč in siv
VW UP ( hvala lost1)
Vrhnika z okolico:
Rdeč Clio
Postojna z okolico:
Siv Clio
Kranj:
Bel Renault Scenic
Bel hyundai i30?
Policija: beli kangooji (+ v Lj zelen) in clioti - tastari, beli VW Caddyi - novejši, beli focusi karavani - stari,
Nekatera občinska redarstva postavljajo radarje na nogicah, prav tako policija. Policija ga najraje postavi tako, da je pred radarjem civilni avto in potem ko greš mimo lepo slikca v ritko : )
V glavnem dober radar detektor je zakon
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
A na Dolenjskem pa ni(mamo) nič?
Da bi bila omejitev le v križišču in podaljšku, kjer je avtobusna postaja mi ni popolnoma jasno.Citat:
Uporabnik krko pravi:
Zaloška...omejitev 50 med križiščem in tablo za 60....vse za varnost...
Morda bos bolj paf ko te bo na isti lokaciji upalil kak obcinski radar. Jih pa najemajo in te lahko slika vse od trinoznika, octavie, roomsterja... dalje.Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Citat:
Uporabnik krko pravi:
Moja opažanja v zadnjem letu
Ljubljana:
Roomster rdeč in siv
VW UP ( hvala lost1)
Vrhnika z okolico:
Rdeč Clio
Postojna z okolico:
Siv Clio
Kranj:
Bel Renault Scenic
Bel hyundai i30?
Policija: beli kangooji (+ v Lj zelen) in clioti - tastari, beli VW Caddyi - novejši, beli focusi karavani - stari,
Nekatera občinska redarstva postavljajo radarje na nogicah, prav tako policija. Policija ga najraje postavi tako, da je pred radarjem civilni avto in potem ko greš mimo lepo slikca v ritko : )
V glavnem dober radar detektor je zakon
A na Dolenjskem pa ni(mamo) nič?
Zadnjič me je v Veliki Račni ustavil policist in pravi: Sicer nimamo laserskega merilnika, ampak po občutku ste peljali prehitro.
Čist sem bil paf.
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
V čem je fora da meri do 500 km/h!!!
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Se popolnoma strinjam. Kot pravijo, problem nastane ko dejansko ne vidiš znaka za začetek cona 30, ampak samo za konec. In voziš po predpisih, v dobri veri (ali celo nižje od omejitve, ampak je vseeno veeeliko preveč).
V prestolnici je kar nekaj takih con, kjer dejansko vidiš samo tablo za konec...
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
koliko eur za "dober" detektor?